Urocalm Aktiv 30Tb Doppel Herz

Urocalm Aktiv, 30tb, Doppel Herz

Urocalm Aktiv, 30tb producator Doppel Herz Infectii urinare. Produse naturiste pentru aparatul urinar Urocalm Aktiv pentru functionarea aparatului urinar

30,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Urocalm Aktiv, 30tb, Doppel Herz

Descriere: Urocalm Aktiv 30Tb Doppel Herz Pentru aparatul urinar Supliment alimentar Afinul si Papadia: fortifica mecanismele de aparare ale cailor urinare Imbunatatesc functionarea aparatului urinar 1 tableta/ zi 30 tablete 

Preparatul contine o doza concentrata (25:1) de extract din Afin american cu actiune favorabila dovedita asupra aparatului urinar. Extractul concentrat din Afin american exercita o actiune de franare a inmultirii bacteriilor in caile urinare. 

Procianidinele continute in extractul de afin ingreuneaza fixarea celulelor bacteriene de membranele cailor urinare. Ele blocheaza receptorii celulelor epiteliale, fapt ce previne inmultirea bacteriilor in caile urinare, acestea fiind eliminate odata cu urina. Anumite componente continute in Papadie potenteaza producerea de urina, ceea ce conduce implicit la eliminarea bacteriilor din caile urinare. Imbunatatesc, de asemenea, eliminarea produselor nocive rezultate din metabolism si favorizeaza astfel purificarea organismului. Interactiuni: In cazul utilizarii concomitente cu medicamente cu efect anticoagulant (de ex., warfarina) trebuie sa va consultati cu medicul. 

Mod de administrare: Se administreaza 1 tableta zilnic, In timpul mesei sau imediat dupa aceasta, consumand si o cantitate corespunzatoare de lichide. In caz de nevoie, doza poate fi marita pana la 2 tablete pe zi. 

Urocalm Aktiv 30Tb Doppel Herz 

Producator: Doppel Herz

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.