Prostenal Perfect, 60Tb Walmark

Prostenal Perfect, 60Tb Walmark, Remedii naturiste Ingrijirea Sanatatii, Prostata si aparatul urinar

Prostenal Perfect, 60Tb Walmark, Remedii naturiste Ingrijirea Sanatatii, Prostata si aparatul urinar Prostenal Perfect prospect. Este un produs Walmark ce sprijina buna functionare a prostatei si a aparatului urinar.Are in compozitie o formula imbunatatita ce contine extracte din plante Urtica Dioica si Saw Palmetto si o combinatie de Zinc si Perfect Complex cu efecte benefice pentru sanatatea prostatei si aparatului urinar. Extractul de Saw Palmetto ajuta la mentinerea functiei urinare si a prostatei, fiind o sursa de acizi grasi ce au un rol benefic asupra tesutului prostatei. Urtica dioica sprijina functia de excretie a rinichilor si ajuta la normalizarea fluxului urinar datorita substantelor din compozitia sa.Prostenal Pefect contine un mineral foarte important pentru bar ...
65,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Prostenal Perfect, 60Tb Walmark, Remedii naturiste Ingrijirea Sanatatii, Prostata si aparatul urinar

Prostenal Perfect prospect. Este un produs Walmark ce sprijina buna functionare a prostatei si a aparatului urinar. Are in compozitie o formula imbunatatita ce contine extracte din plante Urtica Dioica si Saw Palmetto si o combinatie de Zinc si Perfect Complex cu efecte benefice pentru sanatatea prostatei si aparatului urinar. Extractul de Saw Palmetto ajuta la mentinerea functiei urinare si a prostatei, fiind o sursa de acizi grasi ce au un rol benefic asupra tesutului prostatei. Urtica dioica sprijina functia de excretie a rinichilor si ajuta la normalizarea fluxului urinar datorita substantelor din compozitia sa.
Prostenal Pefect contine un mineral foarte important pentru barbati si anume Zincul ce ajuta la mentinerea la un prag normal de testosteroni din sange cu rol benefic asupra fertilitatii la barbati.
Prostenal Perfect este indicat: sprijina buna functionare a prostatei si a aparatului urinar, rol benefic asupra fertilitatii la barbati.

Compozitie Prostenal Perfect :
- Zinc 10 mg,
- Saw Palmetto 320 mg,
- Urtica dioica extract 240 mg
Mod de Administrare Prostenal Perfect : 1 tableta pe zi dupa masa.
Este indicat o cura indelungata si efectele apar dupa 3 - 6 saptamani .
Prezentare : cutie 60 tablete insotita in interior de prospect.
Producator : Walmark

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.