Conimed Forte, 50ml, Elzin Plant

Conimed Forte, 50ml, Elzin Plant

Cumpara Conimed Forte, 50ml, Elzin Plant de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Conimed Forte - adjuvant natural in infectii urinare la cel mai bun pret!

17,55 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Conimed Forte

Ingrediente:

Ulei de catina, extract uleios din rasina de conifere. Aici poti cumpara online : Produse naturiste Elzin Plant din gama: aur derm, conimed, carpicon, carpicon plant, tuiazin, comag plant, ghindazin.Conimed Forte este un produs naturist ce contine ulei de catina si extract uleios din rasina de conifere benefic organismului pentru :regleaza calciu ionic la nivelul cailor respiratorii si al articulatiilor, acest produs Elzin Plant este un adjuvant natural in infectii urinare ( cistite ), infectii renale ( nefrite ), dureri musculare, afectiuni ale aparatului respirator ( astm, bronsite, afectiuni pulmonare cronice ), dureri in gat ( faringite, laringite )

Datorita uleiului de catina Conimed Forte este un vitaminizant si cicatrizant de exceptie cu un continut ridicat de vitamine liposolubile ( A, E, F ) ajuta la regenerarea pigmentilor retinieni si previne ingrosarea pielii si formarea de crapaturi.

Conimed forte poate fi utilizat sub forma de picaturi nazale desfunda nasul, este indicat in tratarea sinuzitei.

Mod de administrare:

Copii 3 - 15 ani de 3 ori pe zi cate 5-6 picaturi

Adulti: de 3 ori pe zi 20- 30 picaturi

Prezentare: 50 ml 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.