fructoza calogrin pret samdistribution

Fructoza Cologrin, 500 gr, Kruger

 Fructoza Cologrin 500 gr, Kruger  Fructoza Cologrin, un produs Kruger Germania pentru dieta speciala in diabet, se foloseste pentru indulcirea mancarurilor si bauturilor la diabetici. Fructoza este potrivita pentru o dieta speciala in cazul diabetului pentru un un regim nutritional echilibrat. Fructoza  dulce la gust si foarte raspandita in natura. Fructoza este un zahar continut de fructele coapte si miere. deoarece ficatul o poate prelucra mai repede si in cea mai mare parte independent de insulina, este potrivita pentru diabetici. La o cantitate de 40-60 g pe zi impartite in mod egal pe parcursul zilei, fructoza nu aduce fluctuatii majore ale tensiunii. fructoza este prelucrata mai bine de metabolism decat zaharul obisnuit  este potrivita pentru o dieta speciala la diabetici

16,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Cologrin fructoza, 500 g, Kruger

Fructoza Cologrin, un produs Kruger (Germania) se foloseste pentru indulcirea mancarurilor si bauturilor la 

diabetici. 

Fructoza este potrivita pentru o dieta speciala in cazul diabetului pentru un un regim nutritional echilibrat. 

Fructoza - dulce la gust si foarte raspandita in natura. 

Fructoza este un zahar continut de fructele coapte si miere. deoarece ficatul o poate prelucra mai repede si in cea mai mare parte independent de insulina, este potrivita pentru diabetici. 

La o cantitate de 40-60 g pe zi impartite in mod egal pe parcursul zilei, fructoza nu aduce fluctuatii majore ale tensiunii. fructoza este prelucrata mai bine de metabolism decat zaharul obisnuit si din acest motiv este potrivita pentru o dieta speciala la diabetici, in cadrul unui regim nutritional. 

Prezentare:

cutie x 500 g 

Producator: Kruger&Co (Germania)

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.