Zaharina pudra Diamant, 500g kruger

Zaharina Diamant, indulcitor pentru diabetici, 500 g , pudra

Zaharina Diamant - Indulcitor pentru diabetici, 500 g Zaharina Diamant pudra este un produs al firmei germane Kruger, inlocuitor al zaharului care este recomandat pentru diabetici (diabet zaharat), cat si in cadrul unui regim dietetic. Zaharina Diamant de la Kruger fie ia pudra, lichida sau tablete, este un inlocuitor pentru zahar cu aceiasi putere de indulcire. Doza zilnica recomandata de 40-60 g nu trebuie depasita din cauza efectului purgativ al sorbitului (99,89%), fiind ingredientul principal din compozitia acestui indulcitor alimentar. Zaharina pudra Diamant, are aceiasi putere de indulcire ca zaharul, este stabil la copt, fierbere si congelare pana la 150 de grade.

Ingrediente:

99.89% Sorbit, 0.11% indulcitor zaharina sodiu.Zaharina Diamant pudra, printre cei mai buni ...

19,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Zaharina Diamant - Indulcitor pentru diabetici, pudra 500 g

Zaharina Diamant pudra este un produs al firmei germane Kruger, inlocuitor al zaharului care este recomandat pentru diabetici (diabet zaharat), cat si in cadrul unui regim dietetic. 

Zaharina Diamant de la Kruger fie ia pudra, lichida sau tablete, este un inlocuitor pentru zahar cu aceiasi putere de indulcire. 

Doza zilnica recomandata de 40-60 g nu trebuie depasita din cauza efectului purgativ al sorbitului (99,89%), fiind ingredientul principal din compozitia acestui indulcitor alimentar. 

Zaharina pudra Diamant, are aceiasi putere de indulcire ca zaharul, este stabil la copt, fierbere si congelare pana la 150 de grade. 

Ingrediente:

99.89% Sorbit, 0.11% indulcitor zaharina sodiu. 

Zaharina Diamant pudra, printre cei mai buni inlocuitori ai zaharului pentru prajituri, dulceata fiind stabil la copt fiert sau congelare la temperaturi de pana la 150 de grade. 

Zaharina pudra de la Kruger (Germania) poate avea un efect laxativ. 

Produsul se pastreaza ferit de umezeala.

Prezentare:

500 g 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.