Diamant Zaharina lichida, 125 ml, Kruger

Diamant Zaharina lichida, 125 ml, Kruger

Diamant Zaharina lichida 125 ml Descriere: Diamant Zaharina lichida 125 ml Prezentare; flacon 125 ml; zaharina lichida contine 36 g indulcitor ciclamat si 3,6 g indulcitor zaharina-sodiu, corespunzand puterii de indulcire de cca 3960 g zahar.1 lingurita (cca 5 ml) corespunde puterii de indulcire a 4 linguri (cca 66g) de zahar. Ingrediente: apa, indulcitorii ciclamat de sodiu si zaharina, sodiu, fructoza, regulator de acid citric, conservant, sorbat de potasiu. Indulcitor lichid pe baza de ciclamat de sodiu si zaharina-sodiu; Indulcitorul lichid limpede se amesteca rapid si este potrivit pentru indulcirea mancarurilor si bauturilor reci si calde. Producator Kruger Germania Cantitate 125 ml Comanda online inlocuitor zahar cu produsul Diamant Zaharina lichida 125 ml la un pret mic 

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Diamant Zaharina lichida 125 ml

Prospect: Diamant Zaharina lichida 125 ml (inlocuitor zahar)

Prezentare; flacon 125 ml; 

125 ml zaharina lichida contine 36 g indulcitor ciclamat de sodiu si 3,6 g indulcitor zaharina-sodiu, corespunzand puterii de indulcire de cca 3960 g zahar. 

1 lingurita (cca 5 ml) corespunde puterii de indulcire a 4 linguri (cca 66 g) de zahar ; 

Ingrediente: apa, indulcitorii ciclamat de sodiu si zaharina, sodiu, fructoza, regulator de acid citric, conservant, sorbat de potasiu. Indulcitor lichid pe baza de ciclamat de sodiu si zaharina-sodiu; 

Indulcitorul lichid limpede se amesteca rapid si este potrivit pentru indulcirea mancarurilor si bauturilor reci si calde.

Producator Kruger Germania

Cantitate 125 ml 

Comanda online Diamant Zaharina lichida 125 ml 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa