Zaharina 1200 tablete, Lotus

Zaharina 1200 tablete, Lotus

Zaharina 1200 tablete, indulcitor (ciclamat de sodiu, zaharina de sodiu)Zaharina Lotus este un indulcitor dietetic pe baza de ciclamat de sodiu si zaharinat de sodiu.O tableta de zaharina corespunde puterii de indulcire a cca o lingurita de zahar (4.4g), dar contine de 1000 de ori mai putine calorii. Ingrediente: indulcitor:ciclamat de sodiu, carbonat acid de sodiu, corector de aciditate:citrat monosodicIndulcitor:zaharina de sodiu, lactoza.Pastrati in loc racoros produsul.Inainte de prima utilizare apasati ferm pe distribuitor. 

Zaharina Lotus este produsa in Germania. Prezentare: 1200 tablete

7,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Zaharina 1200 tablete, indulcitor (ciclamat de sodiu, zaharina de sodiu)

Zaharina Lotus este un indulcitor dietetic pe baza de ciclamat de sodiu si zaharinat de sodiu. O tableta de zaharina corespunde puterii de indulcire a cca o lingurita de zahar (4.4g), dar contine de 1000 de ori mai putine calorii.

Ingrediente:

indulcitor:ciclamat de sodiu, carbonat acid de sodiu, corector de aciditate:citrat monosodic Indulcitor:zaharina de sodiu, lactoza.
Pastrati in loc racoros produsul.
Inainte de prima utilizare apasati ferm pe distribuitor.

Zaharina Lotus este produsa in Germania.

Prezentare:

1200 tablete

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.