Q-absorb CO-Q10 100mg, 30 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Q-absorb CO-Q10 100mg, 30 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Comanda Q-absorb CO-Q10 100mg 30 capsule pentru reduce efectele toxice cardiace ale chimioterapiei de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret! Q-absorb prospect: ideal pentru reducerea efectelor imbatranirii organismulu

101,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Q-absorb CO-Q10 100mg, 30 capsule, Secom (Jarrow Formulas) [790011060154]

Q-absorb CO-Q10 100mg, 30 capsule studiile clinice au dovedit eficienta produsului in reducerea efectelor imbatranirii organismului.

Are in componenta coeznima Q10 - Kaneka Q10, 100 mg per capsula, produsa de compania Kaneka din Japonia, care este lider mondial in piata de acest profil. 

Q-absorb CO-Q10 100mg, 30 capsule, Secom (Jarrow Formulas) se obtine prin procesul tehnologic patentat - ProSome si se administreaza usor datorita capsulelor moi.

Cea mai pura si studiata forma de Coenzima Q10 din lume este Kaneka Q10. In majoritate, studiile clinice care au fost efectuate cu precadere in ultimii 30 de ani pe Co-Q10 au utilizat Kaneka Q10. 

Organismul uman secreta coenzima Q10, iar Kaneka Q10 este unica substanta de acest bio-identica, asemanatoare, cu cea secretata in interiorul organismului. Se obtine printr-un proces de fermentare, din drojdie de bere si nu din tutun si bacterii. 

Q-Absorb "se fabrica" cu ajutorul procesului tehnologic patentat - ProSome. Acesta presupune incapsularea coenzimei Q10 in lipozomi si transformarea acesteia intr-o substanta activa si in mediu lichid (hidosolubila), din una liposolubila. Procesul respectiv duce la sporirea de pana la 3-4 ori a nivelului de absorbtie. In plus, biodisponibilitatea este si ea crescuta cu 400%. Studiile efectuate de Jarrow Formulas au dovedit acest aspect.

Q-Absorb are certificat Kosher. Nu are in componenta hibrizi proveniti de la specii diferite sau organisme modificate din punct de vedere genetic. Se supune unor verificari extrem de riguroase.

producerea energiei celulare in mitocondrii si la stocarea ei sub forma de ATP (adenozin trifosfat)

mentinerea diviziunii celulare:

imbunatateste sinteza acizilor nucleici ADN si acid ribonucleic – ARN vitali in diviziunea, dezvoltarea celulara si regenerarea, transmiterea informatiei genetice

reduce efectele toxice cardiace ale chimioterapiei

imbunatatirea functiei cardiovasculare: reduce manifestarile in hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca congestiva, angina pectorala, sindromul de ischemie – reperfuzie, prolaps de valva mitrala, aritmii, hipercolesterolemie, edem pulmonar:mentinerea nivelului si actiunii coenzimei Q10 in cazul administrarii  betablocantelor, statinelor, metildopei, hidroclorotiazinei, antidepresivelor triciclice, hidralazinei, clonidinei

mentine functia endoteliala prin efect antioxidant puternic: neutralizeaza radicalii liberi (de ex.: -O2, -N)

mentinerea functiilor cerebrale si structurii: mentine integritatea tecii de mielina care protejeaza fibra nervoasa, specializare si marimea neuronilor, actioneaza ca stimul pentru cresterea neuritilor, sporeste atentia, capacitatea de memorare, si ajuta la reducerea senzatiei de oboseala cronica si energie excesiva, contractilitatea neuro-musculara, tulburarile date de cresterea glucozei din sange

reducerea stresului oxidativ: mentine permeabilitatea membranei celulare prin reducerea peroxidarii lipidice (potenteaza efectul vitaminelor E, C si al glutationului)

imbunatatirea sintezei eritrocitelor: creste efectul eritropoietinei asupra maduvei hematogene

cresterea performantelor sportive, imbunatatirea rezistentei la efort

reducerea inflamatiilor gingivale

sustinerea functiei reproductive masculine: creste numarul si mobilitatea spermatozoizilor

Administrare: Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Compozitie per 1 tableta:

Coenzima Q10 Kaneka QH® (Ubiquinona) 100mg

Prezentare: 30 capsule

Secom
790011060154

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.