Glutathione Reduced 500mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Glutathione Reduced 500mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Comanda Glutathione Reduced 500mg, 60 capsule pentru stoparea cresterii tumorilor de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret! Glutathione Reduced prospect: ideal pentru reducerea efectelor negative ale chimio si radioterapiei

185,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Glutathione Reduced 500mg, 60 capsule, Secom [790011150398]

Glutathione Reduced 500mg este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti intracelulari ai organismului (neutralizeaza radicalii liberi si impiedica formarea lor); este numit ‘antioxidantul miraculos'

Glutathione Reduced 500mg, 60 capsule, Secom, care este o poleptida bioactiva, se sintetizeaza in ficat, din aminoacizi precum glutamina, cisteina si glicina, si se regaseste in aproape toate celulele din interiorul organismului. Cel mai mare depozit de glutation este ficatul, dar acesta se mai poate regasi, in cantitati mari de asemenea, in rinichi, pancreas, cornee si splina. 

CARACTERISTICI

Indicatii:

- antitumoral: stopeaza cresterea tumorilor 

- creste eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10

- imunostimulator (stimuleaza formarea limfocitelor T)

- benefic in afectiuni oculare (degenerescenta maculara, cataracta)

- puternic antiviral (HIV, virusul Epstein Barr, hepatic B, C)

- cel mai puternic detoxifiant hepatic (neutralizeaza toxinele din ficat si le transforma in compusi hidrosolubili pe care ii evacueaza prin urina si bila)

- este un auxiliar excelent pentru tratamentele pancreatitelor (si cele alcoolice)

- combate dependenta de alcool si droguri

- actioneaza ca detoxifiant pentru sistemul limfatic

- diminueaza absorbtia si evacueaza metalele grele (mercur, plumb, cadmiu, cupru in boala Wilson), fum de tigara, pesticide, aspirina, alcool

- protector cardiovascular impiedica peroxidarea lipidica (antiaterogen, scade nivelul de colesterol)

- protector pulmonar (astm, bronsite cronice, emfizem, fibroza chistica)

- adjuvant in afectiuni neurodegenerative (boala Parkinson, maladia Alzheimer, SLA, scleroza multipla, amelioreaza simptomele in autism)

- stabilizeaza si mentine glicemia in diabetul non-insulinodependent, asiguraprotectia impotriva afectiunilor conexe diabetului (cardiovasculare, renale)

-actioneaza ca protector al sistemului digestiv (ulcere generate de infectia helicobacter pylori, colita, gastrita, boala Crohn)

-asigura proctectie impotriva emboliilor cerebrale si a leziunilor

- reduce infertilitatea masculina

- reduce efectele negative ale chimio si radioterapiei

- dermatoprotector (psoriazis)

- protejeaza impotriva radiatiilor ultraviolete.

O capsula de Glutation are in compozitie 500 mg de glutation

Glutathione Reduced 500mg, 60 capsule, Secom, care este o poleptida bioactiva, se sintetizeaza in ficat, din aminoacizi precum glutamina, cisteina si glicina, si se regaseste in aproape toate celulele din interiorul organismului. Cel mai mare depozit de glutation este ficatul, dar acesta se mai poate regasi, in cantitati mari de asemenea, in rinichi, pancreas, cornee si splina. 

Acidul alfa lipoic, glutamina si silimarina, colostrolul, seleniul si vitaminele C, B6 si B2 determina cresterea nivelului celular al glutationului. 

Nivelul de glutation din organism dicteaza eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10. 

Forma cea mai activa este Glutationul redus.

MOD DE ADMINISTRARE

Se recomanda consumul a 1-3 capsule pe zi, la masa sau in conformitate cu prescriptiile medicului specialist. 

CONTRAINDICATII SI PRECAUTII

Nu este permisa administrarea de Glutation femeilor care sunt insarcinate sau care alapteaza

Produsul nu genereaza efecte adverse daca dozele prescrise sunt respectate

Prezentare:

O cutie de Glutation contine 60 de capsule.

Secom
790011150398

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.