Ganoderma Lucidum,425 mg,120 capsule,YongKang

Ganoderma Lucidum,425 mg,120 capsule,YongKang

Tratamente Naturiste cu ciuperci medicinale-Ganoderma Lucidum,425 mg,120 capsule,YongKangDin gama de produse si tratamente naturiste YONGKANG,va prezentam Ganoderma Lucidum,supranumita "ciuperca nemuririi" sau "regina plantelor",este o ciuperca medicinala,tratament cu beneficii pentru sanatate,Ganoderma lucidum contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.Ganoderma Lucidum este un tratament naturist cu efecte:Sustine sistemul de aparare al organismului fata de infectii, radicali liberi de oxigen si conditii de stres psihic, fizic si imunitar.Are efect antiinflamator, antialergic, antibacterian, antiviral, fotoprotector cu efect antiaging, hepatoprotector, antitumoral, adjuvant in dificultati de respiratie, tuse se ...
34,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Tratamente Naturiste cu ciuperci medicinale-Ganoderma Lucidum,425 mg,120 capsule,YongKang


Din gama de produse si tratamente naturiste YONGKANG,va prezentam Ganoderma Lucidum,supranumita "ciuperca nemuririi" sau "regina plantelor",este o ciuperca medicinala,tratament cu beneficii pentru sanatate,Ganoderma lucidum contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
Ganoderma Lucidum este un tratament naturist cu efecte: Sustine sistemul de aparare al organismului fata de infectii, radicali liberi de oxigen si conditii de stres psihic, fizic si imunitar. Are efect antiinflamator, antialergic, antibacterian, antiviral, fotoprotector cu efect antiaging, hepatoprotector, antitumoral, adjuvant in dificultati de respiratie, tuse seaca, imbunatateste circulatia sanguina (antiaterogen).
Compozitie/capsula: Ganoderma Lucidum extract – 425 mg
Prezentare: flacon cu 120 capsule
Producator:YongKang-China

Fisa tehnica

Yong Kang