Omega 3 pentru copii, 500 mg, 60 capsule masticabile, Lysi

Omega 3 pentru copii, 500 mg, 60 capsule masticabile, Lysi

Omega 3 pentru copii descriere: Capsule masticabile cu ulei de peste Omega 3 si vitamina D, aroma tutti frutti; Pentru copii peste 4-6 ani adolescenti si adulti; Pentru fortificarea si dezvoltarea armonioasa, viguroasa a organismului; Pentru rezistenta, vitalitate si imunitate; Pentru oase si dinti sanatosi; Hranesc creierul si-i sustin functioalitatea; Diminueaza stresul si oboseala, sprijina efortul si performanta; Ajuta la stabilizarea dispozitiei, a atentiei, imbunatatirea memoriei si a capacitatii de invatare. Uleiul de peste face copilul destept, este o veche zicala, confirmata de-a lungul timpului. Administrarea de suplimente cu ulei de peste impulsioneaza dezvoltarea creierului la copii, in 3 luni cat s-ar dezvolta in 3 ani - adminte BBC. Peste 20% dintre copiii mici din tara noas

75,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Omega 3 pentru copii, 60 capsule masticabile, Lysi

Capsule masticabile cu ulei de peste Omega 3 si vitamina D pentru copii, aroma tutti frutt este un produs Lysi

Pentru copii peste 4-6 ani adolescenti si adulti; 

Pentru fortificarea si dezvoltarea armonioasa, viguroasa a organismului; 

Pentru rezistenta, vitalitate si imunitate; 

Pentru oase si dinti sanatosi;

Hranesc creierul si-i sustin functioalitatea; 

Diminueaza stresul si oboseala, sprijina efortul si performanta; 

Ajuta la stabilizarea dispozitiei, a atentiei, imbunatatirea memoriei si a capacitatii de invatare. 

Uleiul de peste face copilul destept, este o veche zicala, confirmata de-a lungul timpului. 

Administrarea de suplimente cu ulei de peste impulsioneaza dezvoltarea creierului la copii, in 3 luni cat s-ar dezvolta in 3 ani - adminte BBC. 

Peste 20% dintre copiii mici din tara noastra sunt diagnosticati cu rahitism, iar osteoporoza cauzeaza circa 1,1 milioane de fracturi / an, cu costuri sociale consideraile. 

Consumul suplimentelor cu vitamina D este important pentru metabolizarea corecta a calciului si pentru evitarea unor boli, vitamina D fiind esentiala pentru activarea sistemului imunitar. 

Omega 3 Chewable face parte din gama de uleiuri pure marca Lysi, atat de importante la orice varsta, dar mai ales pentru copii si adolescenti, pentru sustinerea efortului scolar. 

Compozitie

Acizi grasi Omega-3 - 603 mg: EPA -288 mg; DHA -180 mg, Vitamina D - 7,5 (DZR 150%) 

Administrare: 3 capsule pe zi 

Prezentare: 60 capsule 

Marca: Lysi

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa