Untura de bursuc

Untura de bursuc, 100+20 capsule, Sustamed

Untura de bursuc, 120 capsule, Sustamed. Untura de bursuc capsule de la Sustamed are proprietăți benefice, intareste imunitatea si stimuleaza metabolismul proteinelor. Aceste proprietati sunt date de substanțele pe care bursucul le acumulează în organism

66,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Untura de bursuc, 120 capsule, Sustamed

Untura de bursuc capsule de la Sustamed are proprietăți benefice, intareste imunitatea si stimuleaza metabolismul proteinelor. Aceste proprietati sunt date de substanțele pe care bursucul le acumulează în organism pentru a menține viața și sănătatea. In cele patru luni de hibernare (de la sfârșitul lunii noiembrie până la începutul lunii martie) acesta rezista fără hrană și apă.

Concentrația mare de acizi grași polinesaturați (Omega 3, Omega 6 și Omega 9) face ca untura de bursuc să fie utilă în bolile cauzate de colesterolul crescut din sânge, pe care îl elimină din organism.

Compoziția grăsimii de bursuc contine o cantitate mare de vitamine, acizi organici și macronutrienți: vitaminele A, E, K, PP, complexul B (B2, B3, B5, B6, B9, B12), acid folic și altele.

Proprietățile unturii de bursuc sunt cunoscute de câteva sute de ani. Acest remediu unic este recomandat pentru utilizare nu numai de către susținătorii medicinei tradiționale, ci și de către medicii profesioniști.

Untura de bursuc este unul dintre cadourile de neprețuit ale naturii pentru oamenii. Acesta este un produs care ajută la ameliorarea multor boli și conține multe substanțe biologice utile și vitamine.

Untura de bursuc beneficii:

  • normalizeaza sistemul imunitar al organismului și funcția gastrointestinală;
  • îmbunătățeste metabolismul și nivelul hemoglobinei din sânge
  • crește potența masculină
  • functionarea normala a prostatei
  • participa la metabolismul lipidelor si al acizilor grasi

Untura de bursuc plafar - curăța rănile, elimina fistule și stinge procesele purulente. Suplimentul cu untura de bursuc plafar este recomandat preventiv fumătorilor, pentru regenerarea tesutului pulmonar si protectia cailor respiratorii.

Puteți folosi capsulele cu untura de bursuc în combinație cu alțe remedii precum uleiul esențial de rozmarin, lavandă, arbore de ceai și mentă.

Grăsimea de bursuc are multe beneficii, conține și acid oleic, care este necesar pentru a preveni dezvoltarea tumorilor și pentru a asigura un proces metabolic normal. Vitamina A este, de asemenea, prezenta în acest supliment unic si ajută organismul să facă față bolilor care afectează plămânii și sistemul genito-urinar. 

Suplimentul este recomandat și pentru persoanele cărora le pasă de sanatatea părului, a unghiilor sau a pielii. Acest produs este eficient împotriva ciupercii unghiilor de la picioare.

Untura de bursuc, 100+20 capsule, Sustamed contraindicatii:

Produsul este contraindicat persoanelor cu probleme hepatice. Potrivit studiilor nu se recomandat administrarea in litiază biliară, afecţiuni pancreatice (în special pancreatită) şi in cazul in care ati avut diverse reacţii alergice în trecut.

Mod de utilizare:

  • Inainte sau in timpul meselor pe o durata de 1 - 2 luni, in cure repetate de 2 - 3 ori pe ani.
  • Adulti - cate 4 capsule de 3 ori pe zi.
  • Copii - la recomandarea medicului pediatru.

Ingrediente per capsula:

  • Untura de bursuc concentrata - 200 mg, 
  • ulei din germeni de grau 50 mg, 
  • capsula moale (gelatina, glicerina, apa).

Prezentare:

100 capsule + 20 capsule gratis

Sustamed
4607069270243
Fisa tehnica
Administrare:
4 capsule de 3 ori pe zi
Compozitie:
Untura de bursuc concentrata - 200 mg
Mod de prezentare:
100+20 capsule
Ultima actualizare:
16.11.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.