Cordyang, cordiceps extract, 30 capsule, Yong kang

Cordyang, cordiceps extract 497 mg, 30 capsule, Yong kang

Cordyang - Cordyceps,30 capsule, un produs Yong Kang. Cordyceps Sinensis este o planta utilizata in medicina traditionala chinezeasca, ca un excelent stimulator al imunitatii, potentiator al performantelor fizice si a longevitatii, energizant si revigorant al sistemului reproducator. Substante active: acid cordycepic, adenozine, polizaharide, aminoacizi esentiali, peptide, proteine, ergosteroli, vitamine, oligoelemente (Na, K, Ca, Mg, Cu, Zn, etc). Compozitie Cordyang: Fiecare capsula contine 400 mg extract uscat de Cordyceps Sinensis, gelatina. Efecte : Imunostimulator si hepatoprotector (benefic in hepatite acute, cronice, ciroze post-hepatitice, detoxifiant hepatic), nefroprotector (in timpul administrarii de aminoglicozide si cyclosporine, in insuficiente renale acute sau ...

16,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Cordyang, cordiceps extract, 30 capsule, Yong kang

Cordyceps Sinensis este o planta utilizata in medicina traditionala chinezeasca, ca un excelent stimulator al imunitatii, potentiator al performantelor fizice si a longevitatii, energizant si revigorant al sistemului reproducator.

Substante active: acid cordycepic, adenozine, polizaharide, aminoacizi esentiali, peptide, proteine, ergosteroli, vitamine, oligoelemente (Na, K, Ca, Mg, Cu, Zn, etc).

Compozitie Cordyang: fiecare capsula contine 497 mg extract uscat de Cordyceps Sinensis, gelatina.

Efecte date de substantele active:

imunostimulator si hepatoprotector (benefic in hepatite acute, cronice, ciroze post-hepatitice, detoxifiant hepatic), nefroprotector (in timpul administrarii de aminoglicozide si cyclosporine, in insuficiente renale acute sau cronice).

Are efect benefic asupra aritmiilor cardiace si bolilor respiratorii.

Creste fertilitatea si potenta sexuala. 

Actioneaza ca hipocolesterolemiant si antioxidant. 

Stimuleaza memoria persoanelor varstnice si este eficient in depresii si dificultati de concentrare. imbunatateste calitatea vietii la pacientii cu tumori avansate. 

Amelioreaza disconfortul dat de picioarele obosite.

Dozare si administrare

Adulti: una sau doua capsule/zi, dupa mesele principale, in cure de cel putin 6 luni.

Precautii CORDYANG: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se administra in timpul sarcinii. Acest produs nu inlocuieste o alimentatie diversificata. Conservare: la loc uscat, racoros si ferit de soare.

Prezentare CORDYANG: flacon cu 30 capsule a 497 mg.

Producator: Yong Kang 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.