Cordyang, cordiceps extract, 30 capsule, Yong kang

Cordyang, cordiceps extract, 30 capsule, Yong kang

Cordyang - Cordyceps,30 capsule, un produs Yong Kang. Cordyceps Sinensis este o planta utilizata in medicina traditionala chinezeasca, ca un excelent stimulator al imunitatii, potentiator al performantelor fizice si a longevitatii, energizant si revigorant al sistemului reproducator. Substante active: acid cordycepic, adenozine, polizaharide, aminoacizi esentiali, peptide, proteine, ergosteroli, vitamine, oligoelemente (Na, K, Ca, Mg, Cu, Zn, etc). Compozitie Cordyang: Fiecare capsula contine 400 mg extract uscat de Cordyceps Sinensis, gelatina. Efecte : Imunostimulator si hepatoprotector (benefic in hepatite acute, cronice, ciroze post-hepatitice, detoxifiant hepatic), nefroprotector (in timpul administrarii de aminoglicozide si cyclosporine, in insuficiente renale acute sau ...

15,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Cordyang, cordiceps extract, 30 capsule, Yong kang

Cordyceps Sinensis este o planta utilizata in medicina traditionala chinezeasca, ca un excelent stimulator al imunitatii, potentiator al performantelor fizice si a longevitatii, energizant si revigorant al sistemului reproducator.

Substante active: acid cordycepic, adenozine, polizaharide, aminoacizi esentiali, peptide, proteine, ergosteroli, vitamine, oligoelemente (Na, K, Ca, Mg, Cu, Zn, etc).

Compozitie Cordyang: fiecare capsula contine 400 mg extract uscat de Cordyceps Sinensis, gelatina.

Efecte date de substantele active: imunostimulator si hepatoprotector (benefic in hepatite acute, cronice, ciroze post-hepatitice, detoxifiant hepatic), nefroprotector (in timpul administrarii de aminoglicozide si cyclosporine, in insuficiente renale acute sau cronice).

Are efect benefic asupra aritmiilor cardiace si bolilor respiratorii.

Creste fertilitatea si potenta sexuala. 

Actioneaza ca hipocolesterolemiant si antioxidant. 

Stimuleaza memoria persoanelor varstnice si este eficient in depresii si dificultati de concentrare. imbunatateste calitatea vietii la pacientii cu tumori avansate. 

Amelioreaza disconfortul dat de picioarele obosite.

Dozare si administrare

Adulti: una sau doua capsule/zi, dupa mesele principale, in cure de cel putin 6 luni.

Prezentare: 30 capsule

Precautii CORDYANG: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se administra in timpul sarcinii. Acest produs nu inlocuieste o alimentatie diversificata. Conservare: la loc uscat, racoros si ferit de soare.

Prezentare CORDYANG: flacon cu 30 capsule a 400 mg .

Producator Yong Kang 

Fisa tehnica

Yong Kang

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!