Immune Max

Immune Max Lysi supliment nutritiv, unul dintre cele puternice mijloace naturale pentru combatere a gripei, a oboselii si a racelii, datorita continutului bogat in alkoxigliceroli stimuleaza intens sistemul imunitar. 

Alcoxiglicerolii se regasesc in laptele de mama si in maduva oaselor sanatoase, ei intaresc sistemul imunitar si sustin imunitatea in mod natural in lupta contra infectiilor. 

Alcoxiglicerolii ajuta la inchiderea ranilor, refacerea tesuturilor, a arsurilor, a infectiilor si a leziunilor; favorizeaza refacerea organismului dupa terapii dure, ca terapia cu radiatii sau radioterapia, incetineste procesul de imbatranire, are efecte benefice impotriva oboselii, favorizand refacerea sistemului nervos, stimuleaza mecanismul de producere a trombocitelor si leucocitelor; are efect antimicotic, antioxidant si antibacterian. 

Immune Max Lysi poate fi asociat cu Ulei din ficat de cod Lysi sau cu Omega 3 Lysi, impreuna actionand complementar pentru fortificarea sistemului imunitar, fiind o adevarata cheie catre longetivitate si vigoare. 

Ingrediente: Ulei din ficat de rechin -Alkoxigliceroli (AKG)-100 mg 

Doza: 2 caps/zi 

Prezentare: 80 capsule

Recently added our store

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.