Omega 3 cu ulei pur de peste, 80 capsule, Lysi
Nou

Omega 3 cu ulei pur de peste, 80 capsule, Lysi

Omega 3 cu ulei pur de peste descriere:Gama Omega 3 Lysi sunt suplimente alimentare exceptionale, obtinute din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora; contin acizi grasi polinesaturati Omega 3 activi, DHA si EPA.Omega 3, ulei pur de peste, capsule de 500mg contine Omega 3 in concentratia naturala de 30% (18% EPA SI 12% EPA). Acizii grasi Omega 3 sunte esentiali organismului uman deoarece se gasesc in cca 60% di lipidele din creier, in retina si in membranele tuturor celulelor, dar organismul nu ii poate produce.De aceea ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente nutritive pure, naturale si eficiente precum Omega 3 Lysi sau Uleiurile din ficat ...
30,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron

Descriere

Omega 3 cu ulei pur de peste descriere:


Gama Omega 3 Lysi sunt suplimente alimentare exceptionale, obtinute din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora; contin acizi grasi polinesaturati Omega 3 activi, DHA si EPA. Omega 3, ulei pur de peste, capsule de 500mg contine Omega 3 in concentratia naturala de 30% (18% EPA SI 12% EPA). Acizii grasi Omega 3 sunte esentiali organismului uman deoarece se gasesc in cca 60% di lipidele din creier, in retina si in membranele tuturor celulelor, dar organismul nu ii poate produce. De aceea ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente nutritive pure, naturale si eficiente precum Omega 3 Lysi sau Uleiurile din ficat de cod Lysi. Femeile au nevoie de Omega 3 atat pre cat si post natal, Omega 3 fiind pietrele de temelie ale creierului copilului, iar lispa lor poate duce la depresia postnatala a mamicii.
- previne aritmiile, imbunatateste circulatia cardiovasculara; - normalizeaza nivelul trigliceridelor, colesterolului si hipertensiunii; - efect antiinflamator; - mentine sanatatea creierului, combate depresia,; - ajuta la functionare optima a organismului; - creste imunitatea; - creste rezistenta la efort fizic dar si la stres.
Ingrediente: vitamina E, Ulei de peste Omega-3
Doza: adulti si copii > 6 ani: 2-3 capsule/zi. Continut: cutie cu 80 capsule Marca: Lysi

Fisa tehnica

Lysi