Ulei din ficat de cod aroma de lamaie

Ulei din ficat de cod aroma de lamaie, 240 ml, Lysi

Ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie decriere:Ulei din ficat de cod contine acizi grasi Omega 3, vitaminele D si A si vitamina E (adaos antioxidant de tocoferoli naturali).Uleiurile lichide de la Lysi, cu aroma naturala de lamaie si cele cu gust natural sunt placute la gust, sunt usor de administrat si de asimilat, atat copiilor foarte mici, cat si adultilor si seniorilor, avand o actiune sistemica benefica asupra intregului organism. Omega 3 din Uleiul de ficat de cod ajuta la dezvoltarea creierului si a retinei inca din perioada prenatala, contribuind pe termen lung la dezvoltarea functiei cognitive, a atentiei, stabilizarea dispozitiei, rezistentei la efort si stres.Uleiul din ficat de cod are efecte benefice in depresie, deficit de atentie si hiperactivitate, inflamatii l ...

55,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie

Ulei din ficat de cod contine acizi grasi Omega 3, vitaminele D si A si vitamina E (adaos antioxidant de tocoferoli naturali). 

Uleiurile lichide de la Lysi, cu aroma naturala de lamaie si cele cu gust natural sunt placute la gust, sunt usor de administrat si de asimilat, atat copiilor foarte mici, cat si adultilor si seniorilor, avand o actiune sistemica benefica asupra intregului organism. 

Omega 3 din Uleiul de ficat de cod ajuta la dezvoltarea creierului si a retinei inca din perioada prenatala, contribuind pe termen lung la dezvoltarea functiei cognitive, a atentiei, stabilizarea dispozitiei, rezistentei la efort si stres. 

Uleiul din ficat de cod are efecte benefice in depresie, deficit de atentie si hiperactivitate, inflamatii la nivel intestinal, dermatologic si articular. 

Compozitie

Ulei din ficat de cod-rafinat la rece; 

Acizi grasi saturati 1,6 g; 

Acizi mononesaturati 4,6 g; 

Acizi polinesaturati 3,0 g;

Acizi grasi Omega 3: EPA-0,7µg 

DHA-0,9µg 

Vitamina A 460µg 

Vitamina D 9,2µg 

Vitamina E 9,2µg 

Doza recomandata

Copii < 12 luni administrati 3 - 4 picaturi/zi; 

Copii < 10 ani administrati 1 lingurita (5ml) pe zi 

Copii > 10 ani administrati 1 lingura (10ml) pe zi 

Adulti = 1 lingura pe zi 

Contraindicat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. 

Prezentare

240 ml 

Marca: Lysi