5690548052231

Ulei din ficat de cod aroma de lamaie, 240 ml, Lysi

Ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie decriere:Ulei din ficat de cod contine acizi grasi Omega 3, vitaminele D si A si vitamina E (adaos antioxidant de tocoferoli naturali).Uleiurile lichide de la Lysi, cu aroma naturala de lamaie si cele cu gust natural sunt placute la gust, sunt usor de administrat si de asimilat, atat copiilor foarte mici, cat si adultilor si seniorilor, avand o actiune sistemica benefica asupra intregului organism. Omega 3 din Uleiul de ficat de cod ajuta la dezvoltarea creierului si a retinei inca din perioada prenatala, contribuind pe termen lung la dezvoltarea functiei cognitive, a atentiei, stabilizarea dispozitiei, rezistentei la efort si stres.Uleiul din ficat de cod are efecte benefice in depresie, deficit de atentie si hiperactivitate, inflamatii l ...

63,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie

Ulei din ficat de cod contine acizi grasi Omega 3, vitaminele D si A si vitamina E (adaos antioxidant de tocoferoli naturali). 

Uleiurile lichide de la Lysi, cu aroma naturala de lamaie si cele cu gust natural sunt placute la gust, sunt usor de administrat si de asimilat, atat copiilor foarte mici, cat si adultilor si seniorilor, avand o actiune sistemica benefica asupra intregului organism. 

Omega 3 din Uleiul de ficat de cod ajuta la dezvoltarea creierului si a retinei inca din perioada prenatala, contribuind pe termen lung la dezvoltarea functiei cognitive, a atentiei, stabilizarea dispozitiei, rezistentei la efort si stres. 

Uleiul din ficat de cod are efecte benefice in depresie, deficit de atentie si hiperactivitate, inflamatii la nivel intestinal, dermatologic si articular. 

Compozitie

Ulei din ficat de cod-rafinat la rece; 

Acizi grasi saturati 1,6 g; 

Acizi mononesaturati 4,6 g; 

Acizi polinesaturati 3,0 g;

Acizi grasi Omega 3: EPA-0,7µg 

DHA-0,9µg 

Vitamina A 460µg 

Vitamina D 9,2µg 

Vitamina E 9,2µg 

Doza recomandata

Copii < 12 luni administrati 3 - 4 picaturi/zi; 

Copii < 10 ani administrati 1 lingurita (5ml) pe zi 

Copii > 10 ani administrati 1 lingura (10ml) pe zi 

Adulti = 1 lingura pe zi 

Contraindicat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. 

Prezentare

240 ml 

Marca: Lysi

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.