Ulei din ficat de cod Omega 3, vitamina D si A

Ulei din ficat de cod Omega 3, vitamina D si A, 80 capsule, Lysi

Ulei din ficat de cod Omega 3, vitamina D si A descriere:Uleiul de ficat de cod contine acizi grasi omega 3, vitaminele D si A, forma ideala pentru copii peste 6 ani, adolescenti si adulti. Capsulele de 500 mg sunt foarte usor de inghitit si nu contin vitamina e.Vitaminele D si A asigura dezvoltarea sanatoasa a oaselor, a dintilor si a ochilor; Vitamina D sporeste imunitatea, previne rahitismul si osteoporoza si poate ajuta la refacerea denistatii osoase, fiind esentiala la fixarea calciului in oase.Consumul regulat de ulei din ficat de cod este terapia naturala, traditionala de mentinere a sanatatii oaselor si imbunatatire a functiei cognitive a copiilor, de unde si zicala "Uleiul de peste face copilul destept si viguros"Ingrediente:gelatina, Ulei din ficat de cod si glicerinaAd ...

48,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ulei din ficat de cod Omega 3, vitamina D si A 

Uleiul de ficat de cod contine acizi grasi omega 3, vitaminele D si A, forma ideala pentru copii peste 6 ani, adolescenti si adulti. Capsulele de 500 mg sunt foarte usor de inghitit si nu contin vitamina E. 

Vitaminele D si A asigura dezvoltarea sanatoasa a oaselor, a dintilor si a ochilor; 

Vitamina D sporeste imunitatea, previne rahitismul si osteoporoza si poate ajuta la refacerea denistatii osoase, fiind esentiala la fixarea calciului in oase. 

Consumul regulat de ulei din ficat de cod este terapia naturala, traditionala de mentinere a sanatatii oaselor si imbunatatire a functiei cognitive a copiilor, de unde si zicala "Uleiul de peste face copilul destept si viguros" 

Ingrediente: gelatina, Ulei din ficat de cod si glicerina 

Administrare: 

2 capsule pe zi. 

Contraindicatii: 

Femeile insarcinate si cele care alapteaza. Ulei din ficat de cod Omega 3, vitamina D si A contraindicat persoanelor cu medicatie pentru subtierea sangelui. 

Prezentare: 

80 capsule 

Marca: Lysi

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.