Iron Complex, 100 tablete, Secom Kal

Iron Complex, 30 tablete, Secom Kal

Pentru transportului normal al fierului in organismul nostru. Ajunge pentru treiezeci de zile de administrare.Contine 400mcg/tableta de acid folic.Contine 25mg/tableta de fier. Contine extracte din fructe si plante,vitamine si minerale, extracte glandulare care se potenteaza reciproc.

46,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Iron Complex Secom descriere:

Formula complexa Iron Complex Secom pentru transportului normal al fierului in organismul nostru. 

Beneficii Iron Complex Secom: Ajunge pentru treiezeci de zile de administrare. Contine 400mcg/tableta de acid folic. Contine 25mg/tableta de fier. Contine extracte din fructe si plante, vitamine si minerale, extracte glandulare care se potenteaza reciproc. 

Cresterea absorbtiei, la metabolismul si transportul normal al fierului in corp Imbunatatirea tolerantei si absorbtiei fierului la nivel digestiv (legarea de aminoacizi creste toleranta digestiva la administrarea de fier si imbunatateste transportul prin mucoasa intestinala) Formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si la transportul normal al oxigenului in corp: Sustinerea activitatii maduvei hematogene Procesele biologice de formare a hemoglobinei si a hematiilor (datorita vitaminelor si mineralelor continute) Sustinerea functionarii normale a glandelor implicate in procesul hematopoiezei (tiroida, ficat, rinichi)

Reducerea proceselor care blocheaza fierul in tesuturi Metabolismul normal al homocisteinei, al macronutrientilor, al proteinelor si al glicogenului Cresterea tesutului matern in timpul sarcinii Functionarea normala a sistemului nervos, la functia cognitiva si performanta mentala normala: Reducerea obosealii, extenuarii, slabiciunii, durerii de cap, cresterea capacitatii de munca, de concentrare si de memorare Mentinerea sanatatii psihice, la sinteza normala si la metabolizarea unor neurotransmitatori

Reducerea adaptarii deficitare la frig, dificultatii de respiratie, agitatiei continue a picioarelor, lipsei poftei de mancare Reducerea deficitului altor microelemente (cupru, mangan) si vitamine asociate deficitului de fier Functionarea normala a sistemului imunitar Formarea normala a colagenului pentru functionarea optima a vaselor de sange, a sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, pielii (pigmentarea normala a pielii) si a dintilor. 

Compozitie (Per 1 tableta) Iron Complex Secom Baza suport din plante150 mg Vitamina C-60 mg Extract din ficat degresat liofilizat-50 mg Stevie-creata (Rumex crispus)(radacina) Ghimbir (Zingiber officinale)(radacina) Spanac (Spinacia oleracea)(frunza) Vitamina B2-8 mg (riboflavina) Biotina-50 mcg Zmeur-rosu (Rubus idaeus)(frunza) Broccoli (Brassica oleracea var. italica)(pudra) Fier-25 mg (chelatat cu aminoacizi) Vitamina B1-9 mg Niacina-20 mg

Mangan-250 mcg (chelatat cu aminoacizi) Acid folic-400 mcg Vitamina B12-50 mcg (cianocobalamina) Iod-150 mcg (din Kelp)(Laminaria spp.) Cupru-50 mcg (chelatat cu aminoacizi) Acid pantotenic-20 mg

Vitamina B6-10 mg 

Administrare Iron Complex Secom: 1 tableta pe zi cu 200ml de apa.

Marca: Secom

Secom
021245912507
Fisa tehnica
Administrare:
1 tableta pe zi
Mod de prezentare:
30 capsule
Producator:
Secom

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.