Ashwagandha Rasayan tab, 100 tablete, Ayurmed

Ashwagandha Rasayan tab, 100 tablete, Ayurmed

52,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ashwagandha 100tb - Star International

Compozitie Ashwagandha:

Withania somnifera Ashwagnadha), Chlorophytum arundinaceum(Safed musli), Asparagus racemosus(Shatavari), Guma acacia. 

Indicatii Ashwagandha:  

Suplimentul alimentar ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un tonic general complet, obtinut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietatile lor de revigorare, regenerare si tonifiere a organismului, contribuind la refacerea si intarirea sistemului imunitar ( imunitate scazuta ). 

Planta Withania somnifera din continutul produsului ajuta la refacerea fizica si psihica dupa stari de oboseala si stres, contribuind la mentinerea tonusului psihic, a tonusului muscular si a nivelului de energie din organism. 

Sustine capacitatea naturala a organismului de autoaparare, precum si de adaptare a acestuia la conditiile nefavorabile sau schimbatoare ale mediului. Withania somnifera contribuie la amanarea procesului de imbatranire prin sutinerea activitatii celulare si a procesului natural de eliminare a toxinelor din organism, ajuta in caz de tensiune nervoasa, stari depresive, neliniste, uzura fizica si psihica, contribuind la mentinerea puterii de concentrare in starile de oboseala si stres. 

Withania somnifera, datorita continutului bogat in principii bioactive, contribuie la mentinerea functiilor organice, fiind utila si dupa terapiile antitumorale, oferind organismului multa vigoare si un tonus de invidiat. 

Contribuie la:   la mentinerea tonusului general al organismului;  la restabilirea nivelului de energie in caz de epuizare;  la sustinerea capacitatii de autoaparare a organismului;  la mentinerea puterii de concentrare in situatii de tensiune nervoasa, stari anxioase sau depresive ;  in perioada de refacere dupa stari de slabiciune. 

Prezentare: Flacon 100 tb 

Producator: Star International

6423359000035

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.