SEPTILIN Himalaya Imunitate,creste imunitatea intrun mod natural

SEPTILIN Himalaya Imunitate,creste imunitatea intrun mod natural

SEPTILINHimalaya Imunitate,creste imunitatea intr-un mod naturalSam Distribution in gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturiste pentru imunitate si cresterea imunitatii va ofera spre vanzare din gama de produse naturiste Himalaya-Septilin, sirop pentru imunitate-Septilin,200 ml. Septilin este un supliment alimentar sub forma de sirop ce face parte din gama de produse naturiste Himalaya-Imunitate-creste imunitatea pentru intreaga familie ( sugari,copii,adulti,varstnici) intr-un mod natural. IMUNITATE NATURALA PENTRU INTREAGA FAMILIE!-Imunostimulator herbomineral, Remineralizant, Vitaminizant-Stimuleaza cresterea imunitatii protejand organismul de infectii -Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul bolilor recidivante -Are efect antial ...
28,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

SEPTILIN Himalaya Imunitate,creste imunitatea intr-un mod natural

Sam Distribution in gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturiste pentru imunitate si cresterea imunitatii va ofera spre vanzare din gama de produse naturiste Himalaya-Septilin, sirop pentru imunitate-Septilin,200 ml.
Septilin este un supliment alimentar sub forma de sirop ce face parte din gama de produse naturiste Himalaya-Imunitate-creste imunitatea pentru intreaga familie ( sugari,copii,adulti,varstnici) intr-un mod natural.

IMUNITATE NATURALA PENTRU INTREAGA FAMILIE! -Imunostimulator herbomineral, Remineralizant, Vitaminizant -Stimuleaza cresterea imunitatii protejand organismul de infectii -Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul bolilor recidivante -Are efect antialergic in administrarea de lunga durata -Reduce riscul contactarii gripei atat la adulti cat si la varstnici si copii -Prevenirea si combaterea gripei si altor viroze -Adjuvant in tratamentul infectiilor acute de cai respiratorii superioare -Infectii cronice recidivante (faringita, amigdalita) -Afectiuni dentare (gingivite, stomatite, paradontopati) -Infectii ale pielii -Afectiuni alergice (rinite alergice, astm bronsic, urticarie cronica)i
-Nu prezinta contraindicatii si nici efecte secundare -SEPTILIN sirop este un supliment alimentar din extracte vegetale -Extractele vegetale din compozitie fortifica sistemul imunitar -COMPOZITIE - fiecare lingurita (5ml) contine: -Pulberi: Balsamodendron mukul (purificat) 80mg -Extracte: -maharasnadi quath 30mg -rubia cordifolia 15mg (Detoxifiant si puternic Antitumoral) -tinospora codifolia 14mg -trikatu 13mg -saussurea lapa 13mg -emblica officinalis 8mg (vitaminizant) -glycyrrhiza glabra 6mg -ADMINISTRARE: -pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatiorea starii de sanatate SEPTILIN SIROP se poate administra timp de 1-6 luni -Sugari: 1/2-1 lingurita de 2-3/zi -copii peste 1 an: 1-2 lingurite de 2-3/zi -la adulti: 4 lingurite de 2-3 ori/zi -PRECAUTII: in sarcinile cu risc -A se pastra la loc uscat si racoros -A se feri de accesul copiilor -A se agita flaconul inainte de utilizare -Stiati ca, SEPTILIN contine - GUGGUL (Cammiphora wighti)? -O SPERANTA ACTUALA SI PENTRU VIITOR !!! -Un arbust MIRACULOS, din jungla indiana -Face adevarate minuni, intarind sistemul imunitar atat la copii cat si la adulti si batrani, prin cresterea numarului si activitatii celulelor destinate apararii organismului impotriva infectiilor acute dar si cronice recidivante (de ex.: viroze respiratorii - Gripa, Bronsite, Pneumonii; infectii urinare inalte - Nefrite; infectii urinare joase- Cistite). -Actualmente, se are in vedere utilizarea acestui arbust, in speta a Septilinului si in tratamentul cancerului si al bolilor cu imunitate scazuta (castigate sau dobandite) -Pentru un tratament de succes, durata = 6-8 saptamani.

Fisa tehnica

Himalaya