Vi Fort, 60 capsule

Vi Fort, 60 capsule, Institutul Apicol

Vi Fort, 60 capsule, Institutul Apicol Vi Fort capsule este un energizant natural, polivitaminic, are in compozitie: polen, laptisor de matca, extract de propolis, vitaminele B1, B2, B6, vitamina A, vitamina E, vitamina C, glutamolactat de magneziu, gluconat de calciu, fosfat dipotasic, excipientI. Vi Fort supliment nutritiv, sustinator de efort fizic si intelectual intens, tonic general, recomandat in special pentru sportivii de performanta. Vi Fort capsule - Indicatii: sustine o buna stare de sanatate a sistemului imunitar,stimulent general al metabolismului,mentine o buna sanatate fizica si mentala,ajuta la recuperarea organismului dupa efort fizic si intelectual intens,protejeaza tesuturile si celulele de efectele oxidative ale radicalilor liberi. Compozitie: Polen, laptisor de matca

32,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Vi Fort, 60 capsule, Institutul Apicol

Vi Fort capsule este un energizant natural, polivitaminic, are in compozitie: polen, laptisor de matca, extract de propolis, vitaminele B1, B2, B6, vitamina A, vitamina E, vitamina C, glutamolactat de magneziu, gluconat de calciu, fosfat dipotasic, excipientI. 

Vi Fort supliment nutritiv, sustinator de efort fizic si intelectual intens, tonic general, recomandat in special pentru sportivii de performanta. 

Vi Fort capsule indicatii:

sustine o buna stare de sanatate a sistemului imunitar, stimulent general al metabolismului, mentine o buna sanatate fizica si mentala, ajuta la recuperarea organismului dupa efort fizic si intelectual intens, protejeaza tesuturile si celulele de efectele oxidative ale radicalilor liberi. 

Compozitie

Polen, laptisor de matca, extract de propolis, vitaminele B1, B2, B6, vitamina A, vitamina E, vitamina C, glutamolactat de magneziu, gluconat de calciu, fosfat dipotasic, excipientI. 

Administrare

Copii 1 capsula pe zi timp de cinci zile pe luna, 

Adultii o doza de intretinere o capsula pe zi, o doza de efort 2-3 capsule pe zi. 

Prezentare

60 capsule 

Producator

Institutul Apicol 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.