Vi Fort, 60 capsule, Institutul Apicol

Vi Fort, 60 capsule, Institutul Apicol

Vi Fort, 60 capsule, Institutul ApicolVi Fort capsule este un energizant natural, polivitaminic, are in compozitie: polen, laptisor de matca, extract de propolis, vitaminele B1, B2, B6, vitamina A, vitamina E, vitamina C, glutamolactat de magneziu, gluconat de calciu, fosfat dipotasic, excipientI.Vi Fort supliment nutritiv, sustinator de efort fizic si intelectual intens, tonic general, recomandat in special pentru sportivii de performanta.Vi Fort capsule - Indicatii:sustine o buna stare de sanatate a sistemului imunitar,stimulent general al metabolismului,mentine o buna sanatate fizica si mentala,ajuta la recuperarea organismului dupa efort fizic si intelectual intens,protejeaza tesuturile si celulele de efectele oxidative ale radicalilor liberi.Compozitie:Polen, laptisor de mat ...
28,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Vi Fort, 60 capsule, Institutul Apicol


Vi Fort capsule este un energizant natural, polivitaminic, are in compozitie: polen, laptisor de matca, extract de propolis, vitaminele B1, B2, B6, vitamina A, vitamina E, vitamina C, glutamolactat de magneziu, gluconat de calciu, fosfat dipotasic, excipientI.
Vi Fort supliment nutritiv, sustinator de efort fizic si intelectual intens, tonic general, recomandat in special pentru sportivii de performanta.
Vi Fort capsule - Indicatii: sustine o buna stare de sanatate a sistemului imunitar, stimulent general al metabolismului, mentine o buna sanatate fizica si mentala, ajuta la recuperarea organismului dupa efort fizic si intelectual intens, protejeaza tesuturile si celulele de efectele oxidative ale radicalilor liberi.
Compozitie:
Polen, laptisor de matca, extract de propolis, vitaminele B1, B2, B6, vitamina A, vitamina E, vitamina C, glutamolactat de magneziu, gluconat de calciu, fosfat dipotasic, excipientI.
Administrare: Copii 1 capsula pe zi timp de cinci zile pe luna, Adultii o doza de intretinere –o capsula pe zi, o doza de efort - 2-3 capsule pe zi.
Prezentare: Flacon - 60 capsule
Producator: Institutul Apicol

Fisa tehnica