First Defense, sirop imunitate copii Secom, 118.50 ml, Childlife Essentials

First Defense, Sirop Imunitate Copii Secom, 118.50 ml, Childlife Essentials

First Defense este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie deoarece fortifica imunitatea copilului tau! Terapie de suport in cazul administrarii medicatiei antivirale sau antibioticelor.

78,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

First Defense este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie deoarece fortifica imunitatea copilului tau! Terapie de suport in cazul administrarii medicatiei antivirale sau antibioticelor.

Contine argint coloidal cu dimensiunea de 0.001 microni Argintul coloidal poate fi considerat un sistem imunitar secundar. 

First Defense contine argint coloidal - cu efect inhibitor asupra a peste 650 de tipuri de agenti nocivi, o suspensie de micro-particule incarcate cu sarcina electrica pozitiva in apa deionizata, fara ca acestia sa dezvolte rezistenta la argint. 

Compozitie (Per 1 lingurita (5ml)) Argint coloidal60 mcg Maslin80 mg (Olea europaea)(extract din frunza) Sunatoare20 mg (Hypericum perforatum)(extract din frunza, floare) Larch Arabinogalactan15 mg (Larix occidentalis)(extract din scoarta) Zinc3 mg 

Echilibrarea sistemului imunitar:

  • stimularea producerii imunoglobulinelor IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T
  • stimularea imunitatii specifice (dobandite) umorala si celulara 
  • cresterea numarului de fagocite - celule care inglobeaza si distrug agentii nocivi 
  • stimularea imunitatii nespecifice (innascute) Reducerea timpului de recuperare Reducerea stresului oxidativ: ionii de argint neutralizeaza radicalii liberi 

Administrare: 

Intensiv: Copii intre 6-12 luni: cate o jumatate lingurita de 3 ori/zi 

Copii intre 1-12 ani: cate 1 lingurita de 3 ori/zi sau conform specificatiilor medicului. 

Doza de intretinere - o doza 1 data/zi. 

First Defense se administraza simplu sau impreuna cu bautura preferata a copilului. Agitati bine! 

First Defense nu este standardizat, produsul poate include ingrediente ce provin din surse naturale. Pot exista variatii ale mirosului, culoarii sau aspectului de la un lot la altul, insa fara a avea influenta in siguranta sau eficienta produsului. 

Contraindicatii Nu se recomanda utilizarea in sedintele de chimioterapie decat cu acordul meidicului. Aviz (Importator Secom): 3596/2008 

Mod de prezentare pentru First Defence: 118.50 ml / gust de fructe 

Marca: Secom

608274101500

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: