Ginseng, Royal Jelly (Laptisor de Matca) 10 fiole, Minerva

Ginseng, Royal Jelly (Laptisor de Matca) 10 fiole, Minerva

Ginseng Royal Jelly (Laptisor de Matca fiole) 10 ml x 10 fiole Prospect: Ginseng Royal Jelly (laptisor de matca fiole) 10 ml x 10 fiole, produs natural ce contine Ginseng si Royal Jelly, acest produs este cunoscut sub denumirea de Laptisor de Matca fiole. Este un lichid tonic cu administrare orala (fiole buvabile) ce imbina inalte calitati nutritive - Laptisorul de Matca proaspat si Ginsenguleste cea mai pretioasa substanta nutritiva vegetala. Ginseng si Royal Jelly, creste rezistenta naturala a organismului, imbunatateste activitatea fizica si mentala, reduce stresul.Este un supliment alimentar cu o deosebita valoare nutritiva cu rezultate deosebite la persoanele cu rezistenta scazuta a organismului (copii, batrani, gravide, lauze, convalescenti).Produs recomandat sportivi ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ginseng Royal Jelly (Laptisor de Matca fiole) 10 ml x 10 fiole

Prospect: Ginseng Royal Jelly ( laptisor de matca fiole) 10 ml x 10 fiole, produs natural ce contine Ginseng si Royal Jelly, acest produs este cunoscut sub denumirea de Laptisor de Matca fiole. Este un lichid tonic cu administrare orala (fiole buvabile) ce imbina inalte calitati nutritive - Laptisorul de Matca proaspat si Ginsengul este cea mai pretioasa substanta nutritiva vegetala. 

Ginseng si Royal Jelly, creste rezistenta naturala a organismului, imbunatateste activitatea fizica si mentala, reduce stresul.

Este un supliment alimentar cu o deosebita valoare nutritiva cu rezultate deosebite la persoanele cu rezistenta scazuta a organismului (copii, batrani, gravide, lauze, convalescenti). Produs recomandat sportivilor de performanta, incetineste procesul de imbatranire al organismului 

procesul de imbatranire, face organismul mai puternic si mintea mai agera. Ginseng Royal Jelly Ingrediente: fiecare fiola contine 300 mg. Laptisor de Matca (Royal Jelly), 50 mg. Ginseng Se consuma 1- 2 filole pe zi. A se pastra la loc uscat si racoros. In cazul precipitarii substantei, agitati inainte de folosire aceasta nu afecteaza eficienta continutului. ROYAL JELLY laptisor de matca Beneficii :

Este un produs complex al glandelor salivare ale albinelor lucratoare, destinat hranirii reginei. El contine vitamine, proteine (aminoacizi ), homoni; diferenta dintre regina si albinele lucratoare consta in faptul ca: regina are o medie de viata de 5 - 6 ani, albinele lucratoare traind citeva saptamini. Laptisorul de matca are in compozitie toate vitaminele complexulul B, dintre care vitamina B5 (acidul pantotenic) si vitamina B6 se gasesc intr-o cantitate deosebit de mare. Totodata, laptisorul este singura sursa naturala de acetilcolina (hormon si neurotransmitator). Mai contine si vitaminele A, C, D si E, precum si minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, diverse bacterii saprofite si substante antivirale. 

Datorita acestei compozitii este indicat in numeroase stari patologice: 

- stari de debilitate si convalescenta (suport energetic si nutritiv); - afectiuni cronice (hepatice, pulmonare, oncologice, diabet, ateroscleroza, artroze), menopauza

- laptisorul de matca intarzie instalarea osteoporozei prin sustinerea matricei organice a osului si prin stabilizarea structurii de colagen cu ajutorul antioxidantilor. Prin neurotransmitatori si precursorii lor, intervine in mentinerea functiilor cerebrale in normal,stari de stress si anxietate (exercita un efect direct de calmare si relaxare); - imbunatatirea microcirculatiei cerebrale si prevenirea senilitatii; - tulburari de dinamica sexuala, infertilitate; - activitati sportive care presupun un mare consum energetic si la cei care se confrunta cu suprasolicitarea fizica si intelectuala

Toate aceste produse au ca efect comun : - cresterea rezistentei naturale a organismului (stimularea sistemului imunitar) in consecinta sint recomandate persoanelor aflate in perioade dificile din punct de vedere imunitar : copii, lauze,batrini, convalescenti dupa boli indelungate, sau care afecteaza in mod special imunitatea ). - imbunatatirea activitatii fizice si mentale ( reducerea stressului si oboselii, combaterea proceselor de pierdere a memoriei  actiune antiamnezica ); - consumate in mod regulat incetinesc procesul de imbatrinire, imbunatatesc calitatea vietii si performanta sexuala. - sint utile in depasirea simptomelor neplacute ale menopauzei si fac mai usor efortul de sustinere a dietelor de slabire. 

Prezentare Cutie x 10ml x10 fiole buvabile 

Producator: Minerva

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa