ashwaganda-alevia-20cpr

Ashwaganda 20 comprimate Alevia

Cumpara Ashwaganda 20 comprimate Alevia de la SamDistribution.ro ajuta organismul sa se adapteze in conditii de stres. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

12,23 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ashwaganda Alevia 

Descriere: Ashwaganda Alevia 20cpr Ashwaganda (Ginseng Indian) este o planta tropicala, a carei radacina este un adevarat tezaur de substante energo-stimulente. 

Are o actiune extrem de benefica asupra psihicului, fiind una din cele mai puternice plante adaptogene, ajutand organismul sa se adapteze in conditii de stres fizic ori emotional intens. 

Echilibreaza spectaculos dereglarile produse de stres asupra sistemului imunitar si endocrin. 

Deasemenea diminueaza inflamatiile si are actiune anticancerigena.

Recomandari: - ca revigorant natural pentru orice varsta, - oboseala, astenie generala, sindromul de uzura fizica si psihica a varstei mijlocii, - stres, anxietate, - sindroame inflamatorii, - pentru cresterea imunitatii. 

Mod de administrare: 2-3 comprimate pe zi. Ashwaganda Alevia 20cpr 

Producator: Alevia

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.