Multivita Glucoza pulbere praf

Multivita Glucoza pulbere praf

Cumpara Multivita Glucoza pulbere praf de la SamDistribution.ro este un produs nutritiv tonic de calitate. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

 Multivita Glucoza pulbere (praf)

Glucoza Multivita multivitamine Glucoza pura -pulbere 454gr Sanye Intercom Glucoza cu multivitamine este un produs nutritiv tonic de calitate, supliment in dieta femeilor insarcinate sau in perioada de lactatie, persoanelor astenice cu efecte de stimulare a apetitului si de imbunatatire a starii de sanatate, de inlaturare a oboselii si de stimulare a cresterii la copii.Este un produs recomandat ca supliment sau in perioada de convalescenta, fiind un produs nutritiv care poate fi administrat atat copiilor sau persoanelor tinere, cat si celor in varsta Poate inlocui zaharul ca indulcitor pentru ceai, cafea, cacao, lapte sau sucuri de fructe.Utilizarea frecventa a acestui produs va contribui la fortifierea si imbunatatirea starii de sanatate a organismului. CONTINUT: glucoza pura cu multivitamine. 

PREZENTARE PRODUS: recipient metalic cu 454g Glucoza Pura cu Multivitamine - Multivita pulbere Multivita glucoza cu multivitamine 454gr Sanye Intercom Promotie in limita stocului disponibil.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.