Vitamina C 500Mg Cu Macese 30tb Adams (1+1Gratis)

Vitamina C 500Mg Cu Macese 30tb Adams (1+1Gratis)

Cumpara Vitamina C 500Mg Cu Macese 30tb Adams (1+1Gratis) de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Vitamina C - supliment alimentar ce faciliteaza absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv la cel mai bun pret!

13,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pachet - Vitamina C 500Mg Cu Macese 30Tb (1+1Gratis) Adams

Descriere: Pachet - Vitamina C 500Mg Cu Macese 30Tb (1+1Gratis) Adams Vitamina C-500 cu macese, rutin si bioflavonode -Producator: -Adams VISION

Vitamina C este un nutrient esential vietii, solubil in apa, implicat in: .productia de glucocorticosteroizi si de anumiti neurotransmitatori (substante care permit transmisia influxului nervos) in metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic si al anumitor aminoacizi in neutralizarea radicalilor liberi si a nitrozaminelor in reactii imunologice, care faciliteaza absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv. 

Deficienta de vitamina C reduce rezistenta la infectii, provoaca stari de oboseala, gingivita si hemoragii. 

-Factorii de risc in carenta de vitamina C sunt: -fumatul -expunerea la poluare -consumul de cafeina -stresul -virsta (peste 55 ani) -Rezistenta scazuta la infectii, lipsa de energie, singerarea gingiilor, hemoragia nazala si invinetirea rapida sunt semne ale lipsei de vitamina C. 

Administrare: -Se recomanda administrarea a 2 capsule de 2 ori pe zi. 

Pachet - Vitamina C 500Mg Cu Macese 30Tb (1+1Gratis) Adams Vision

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.