Vitamina C 500Mg Cu Macese 30tb Adams (1+1Gratis)

Vitamina C 500Mg Cu Macese 30tb Adams (1+1Gratis)

Cumpara Vitamina C 500Mg Cu Macese 30tb Adams (1+1Gratis) de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Vitamina C - supliment alimentar ce faciliteaza absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv la cel mai bun pret!

13,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Pachet - Vitamina C 500Mg Cu Macese 30Tb (1+1Gratis) Adams

Descriere: Pachet - Vitamina C 500Mg Cu Macese 30Tb (1+1Gratis) Adams Vitamina C-500 cu macese, rutin si bioflavonode -Producator: -Adams VISION

Vitamina C este un nutrient esential vietii, solubil in apa, implicat in: .productia de glucocorticosteroizi si de anumiti neurotransmitatori (substante care permit transmisia influxului nervos) in metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic si al anumitor aminoacizi in neutralizarea radicalilor liberi si a nitrozaminelor in reactii imunologice, care faciliteaza absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv. 

Deficienta de vitamina C reduce rezistenta la infectii, provoaca stari de oboseala, gingivita si hemoragii. 

-Factorii de risc in carenta de vitamina C sunt: -fumatul -expunerea la poluare -consumul de cafeina -stresul -virsta (peste 55 ani) -Rezistenta scazuta la infectii, lipsa de energie, singerarea gingiilor, hemoragia nazala si invinetirea rapida sunt semne ale lipsei de vitamina C. 

Administrare: -Se recomanda administrarea a 2 capsule de 2 ori pe zi. 

Pachet - Vitamina C 500Mg Cu Macese 30Tb (1+1Gratis) Adams Vision

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.