Baraka 100Mg 24Cps Pharco imunitate copii si adulti

Baraka 100Mg 24Cps Pharco imunitate copii si adulti

Baraka, 100Mg, 24Cps, Pharco imunitate copii si adulti BARAKA pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa imunitate Pharco

16,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Baraka, 100Mg, 24Cps, Pharco-imunitate copii si adulti

Descriere Baraka 100Mg 24Cps Pharco O capsula Baraka 100 mg contine: Ulei din seminte de chimen negru (Nigella Sativa) 100 mg Indicatii terapeutice: BARAKA contine uleiul obtinut din presare semintelor de Nigella sativa (chimen negru), o planta cu o larga raspandire in bazinul mediteranean si amintita din antichitate pentru proprietatile sale curative. Uleiul semintelor de chimen negru contine acizi grasi saturati si nesaturati, uleiuri volatile, vitamine, aminoacizi, enzime si saruri minerale, saponine si nigellone (substante specifice plantei Nigella sativa). 

BARAKA (ulei de chimen negru) este folosit in mod traditional pentru a creste capacitatea de aparare a organismului fata de boli atat la copii cat si la adulti. BARAKA este un supliment benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a aparatului respirator si care racesc frecvent, precum si la astmatici si fumatori. 

Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, BARAKA asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii si adulti si calmeaza tusea iritativa. 

Mod de utilizare recomandat: Copii sub 12 ani: 1-2 capsule de 100 mg de 3 ori pe zi . Adulti si copii peste 12 ani: 1-2 capsule de 450 mg de 3 ori pe zi. 

Contraindicatii: Nu se administreaza gravidelor. 

Ambalaj: Cutie cu 24 capsule moi enterosolubile in 2 blistere. 

Produs: Pharco Baraka 100Mg 24Cps 

Producator: Pharco

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.