Baraka 450 mg 24 capsule moi

Baraka 450 mg, 24Cps, Pharco

Baraka, 450mg, 24Cps, Pharco (cresterea imunitatii la copii si adulti)Baraka 450mg, supliment alimentar care contine uleiul obtinut prin presarea semintelor de chimen negru (Nigella sativa), o planta cultivata cultivata de peste 2000 de ani pentru proprietatile sale curative.Uleiul semintelor de Nigella sativa ( chimen negru) contine uleiuri volatile, vitamine, acizi grasi saturati si nesaturati, saruri minerale si enzime necesare organismului pentru cresterea vitalitatii, cresterea imunitatii organismului la copii si adulti.Baraka - supliment alimentar folosit cu succes pentru ameliorarea tusei, cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva catorva afectiuni, atat la adulti cati si la copii.Baraka capsule se administreaza pentru sanatatea aparatului respirator, benef ...

25,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Baraka, 450mg, 24Cps, Pharco (cresterea imunitatii la copii si adulti)

Baraka 450mg, supliment alimentar care contine uleiul obtinut prin presarea semintelor de chimen negru (Nigella sativa), o planta cultivata cultivata de peste 2000 de ani pentru proprietatile sale curative. Uleiul semintelor de Nigella sativa ( chimen negru) contine uleiuri volatile, vitamine, acizi grasi saturati si nesaturati, saruri minerale si enzime necesare organismului pentru cresterea vitalitatii, cresterea imunitatii organismului la copii si adulti. Baraka - supliment alimentar folosit cu succes pentru ameliorarea tusei, cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva catorva afectiuni, atat la adulti cati si la copii. Baraka capsule se administreaza pentru sanatatea aparatului respirator, benefic persoanelor cu imunitate scazuta si sensibilitate pronuntata a aparatului respirator. 

Uleiul de seminte de chimen negru are o istorie lunga de utilizare in medicina naturista datand din Egiptul antic. In mod traditional, uleiul obtinut prin presarea semintelor de Nigella sativa, cunoscut mai popular ca ghimen negru, este utilizat pentru a trata tulburarile respiratorii si inflamatorii. Uleiul de chimen negru este, de asemenea, o sursa abundenta de acizi grasi, de asemenea, mai contine seleniu, fier, arginina, caroten, calciu, potasiu si multi aminoacizi. Baraka - substanta activa ulei de Nagrilica 450mg, cunoscut mai popular sub denumirea de chimen negru, forma farmaceutica: capsule moi, producator: Pharco Pharmaceuticals, Egipt. 

Mod de administrare: Ca antitusiv tratamentul se administreaza 5-7 zile, 3 capsule pe zi. 

Prezentare: 24 capsule moi 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.