Catinofort, 60 capsule, Hofigal

Catinofort, 60 capsule, Hofigal

Catinofort, 60 capsule, Hofigal are proprietati vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficientelor nutritionale si de protectie a celulei hepatice. 

14,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Catinofort, 60 capsule, Hofigal

Catinofort, 60 capsule, Hofigal are proprietati vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficientelor nutritionale si de protectie a celulei hepatice. 

Descriere: Catinofort 60cps 0.4gr Hofigal Compozitie: o capsula contine 280,00 mg pulbere din pulpa de fruct de catina (Hippophae fructus), 96,00 mg pulbere din biomasa spirulina (Spirulina platensis), 1,20 mg ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum), 1,20 mg ulei volatil de levantica (Lavandulae aetheroleum), 1,60 mg ulei volatil de menta (Menthae piperita aetheroleum) si excipienti (polivinilpirolidona K30, stearat de magneziu, talc) pana la 400,00 mg. 

Despre produs: 

Ajuta la cresterea rezistentei la efort fizic si intelectual.

Asigura un aport nutritiv bogat in substante bioactive necesar echilibrarii dietei pentru imbunatatirea functionala a ficatului in stari inflamatorii si de suprasolicitare a acestuia.

Are efecte benefice in cresterea rezistentei organismului fata de diferiti agenti patogeni (bacterii, virusuri), in convalescenta. 

Mod de administrare:

Adulti: 3 - 6 capsule pe zi, dupa mese; in cure de 2-3 luni de 2 - 4 ori pe an.

Copii 5 -12 ani: 2 - 3 capsule pe zi, dupa mese. Doza si ritmul de administrare pot fi evaluate de medic in functie de varsta si greutatea corporala a copilului.

Forma de prezentare: cutie plianta continand 1 flacon cu 60 de capsule. 

Catinofort 60cps*0.4gr Hofigal 

Producator: Hofigal

Hofigal
5944723000228

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.