Tentex Royal, 10 capsule, Himalaya

Tentex Royal, 10 capsule, Himalaya

Tentex Royal informatii utile legate de supliment:Tentex Royal capsule este un medicament pentru potenta alcatuit din extracte vegetale si pulberi. Plantele aflate in compozitia suplimentului alimentar contin substante bioactive, acestea contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului prin efectul tonic masculin.Compozitie:Blepharis edulis 115 mg;Crocus sativus (Sofran) 14 mg;Pulberi: Asteracantha longifolia 145 mg;Prunus amygdalus 126 mg;Excipienti: Stearat de magneziuExtracte: Tribulus terrestris 100 mg;Tribulus terrestris din compozitia Tentex Royal, are o varietate de beneficii pentru sanatate, inclusiv reducerea nivelului de zahar din sange si a colesterolului, modificarea nivelului de hormoni si cresterea functiei sexuale si a libidoului.Tribulus terrestris este ...

25,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Tentex Royal informatii utile legate de supliment:


Tentex Royal capsule este un medicament pentru potenta alcatuit din extracte vegetale si pulberi. Plantele aflate in compozitia suplimentului alimentar contin substante bioactive, acestea contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului prin efectul tonic masculin.
Compozitie: Blepharis edulis 115 mg; Crocus sativus (Sofran) 14 mg; Pulberi: Asteracantha longifolia 145 mg; Prunus amygdalus 126 mg; Excipienti: Stearat de magneziu Extracte: Tribulus terrestris 100 mg;
Tribulus terrestris din compozitia Tentex Royal, are o varietate de beneficii pentru sanatate, inclusiv reducerea nivelului de zahar din sange si a colesterolului, modificarea nivelului de hormoni si cresterea functiei sexuale si a libidoului.
Tribulus terrestris este benefic in disfunctia erectila. Protodioscinul, un precursor al testosteronului gasit in Caltropii mici, este transformat in dehidroepiandrosteron (DHEA) in organism, imbunatateste dilatarea mediata de flux a arterelor penisului. Acest lucru are ca rezultat relaxarea musculaturii vasculare netede, care sporeste erectia. Mareste semnificativ motilitatea spermei si numarul de spermatozoizi fara a produce efecte spermatotoxice.
Mod de administrare: Este recomandat numai adultilor: se administreaza cate doua capsule / zi, timp de 6-12 sapt. Este de preferat a nu se depasi doza zilnica.
Prezentare: 10 capsule Marca: Prisum Himalaia

Fisa tehnica

Himalaya

S-ar putea sa-ti placa