L-Citrulline Secom

L-Citrulline, 60 capsule, Secom

Comanda L-Citrulline, 60 capsule, Secom - stimuleaza detoxifierea hepatica de la SamDistribution, la cel mai bun pret! L-Citrulline Secom contribuie la reducerea acumularii acidului lactic si la imbunatatirea performantelor atletice.

107,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

L-Citrulline, 60 capsule, Secom [0790011150688]

L-Citrulline Secom stimuleaza detoxifierea hepatica si ajuta la mentinerea nivelul normal al tensiunii arteriale.

Citrulina este un aminoacid pe care organismul nostru il produce, dar in anumite situatii este necesar aportul suplimentar. Citrulina impreuna cu ornitina si arginina participa la ciclul ureei, proces prin care organismul elimina amoniacul.

Beneficii: 

 • contribuie la reducerea tulburarilor neurologice cauzate de acumularea amoniacului la nivel cerebral.
 • ajuta la imbunatatirea relaxarii vasculare si a fluxului sangvin cu efect pozitiv in mentinerea tensiunii arteriale normale, inclusiv la nivelul arterelor pulmonare si coronariene si la imbunatatirea circulatiei periferice si a oxigenarii cardiace.
 • contribuie la reducerea aparitiei si dezvoltarii placii ateromatoase si la oxidarea LDL–colesterolulu.
 • ajuta la cresterea nivelului argininei care metabolizeaza la nivel hepatic amoniacul in glutamina si in compusi mai putin toxici eliminati prin uree.
 • contribuie la stimularea actiunii macrofagelor asupra microorganismelor si a celulelor anormale
 • mentinerea functiei erectile normale.
 • ajuta la imbunatatirea performantelor atletice, reducerea durerilor musculare, accelerarea recuperarii si reducerea oboselii dupa eforturi fizice intense.
 • ajuta la sustinerea eliberarii hormonului de crestere care stimuleaza in copilarie cresterea, iar la maturitate regenerarea si refacerea tesuturilor.
 • contribuie la reducerea acumularii musculare a amoniacului si a acidului lactic in timpul antrenamentelor sau a suprasolicitarii fizice.
 • ajuta la mentinerea nivelului normal al oxidului nitric in sedentarism, inactivitate, fumat, colesterol ridicat, diete grase, batranete, afectarea intestinului subtire, deficite enzimatice in ciclul ureei.
 • contribuie la sustinerea eliberarii hormonului de crestere care stimuleaza in copilarie cresterea, iar la maturitate regenerarea si refacerea tesuturilor.

L-Citrulline, 60 capsule producator Secom, face parte din categoria Hipertensiune arteriala

Compozitie 1 tableta: L-Citrulina 1000 mg, folat 30 mcg DFE, gamma-tocoferol 10 mg.

Mod de administrare: cate 1 tableta/zi

Secom
0790011150688

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.