Pressure Down
La reducere!

Pressure Down, 120 tablete, Ayurmed

Pressure Down este un supliment alimentar pentru menținerea unei tensiuni arteriale în limite normale, conține plante medicinale ayurvedice care ajuta la menținerea structurii si elasticității vaselor sanguine.

78,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Pressure Down, 120 tablete, Ayurmed

Pressure Down este un supliment alimentar pentru menținerea unei tensiuni arteriale în limite normale, conține plante medicinale ayurvedice care ajuta la menținerea structurii si elasticității vaselor sanguine. Ajuta la creșterea puterii de contracție, normalizarea ritmului cardiac si cresterea randamentului mușchiului cardiac.

PRESSURE DOWN menține o tensiune arterială în limite normale, o circulație sanguină coronariană și sistemică sănătoasă prin eliminarea excesului de apă din organism, ceea ce duce la normalizarea volumului plasmatic.

Susține sănătatea vaselor sistemului circulator prin menținerea nivelului și raportului normal al lipidelor din sânge prin creșterea metabolizării lor, cu eliberarea de energie. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crescând rezistența și capacitatea organismului de adaptare la condițiile de stres cotidian.

Substanțele bioactive susțin capacitatea de adaptare a organismului la stres fizic și psihic la persoanele suprasolicitate și vârstnici, reducând stresul psihic care poate declanșa hipertensiune arterială, insomnie, oboseală, îmbătrânire prematură.

PRESSURE DOWN contribuie la:

menținerea elasticității și structurii vaselor de sânge si menținerea valorilor tensiunii arteriale în limite normale;

susținerea circulației coronariene și sistemice si funcționarea normală a inimii;

eliminarea excesului de apă din organism cu echilibrarea volumului plasmatic și a tensiunii arteriale.

susține sănătatea vaselor sistemului circulator prin menținerea nivelului și raportului normal al lipidelor din sânge 

Modul de utilizare PRESSURE DOWN:

Adulți:  exclusiv pentru adulți câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, in cure de 2-3 luni.

Ingrediente PRESSURE DOWN: 

Withania somnifera (Ginseng indian) 150 mg;

Tribulus terrestris (Colții babei) 100 mg;

Acacia arabica 50 mg.

Allium sativum (Usturoi) 150 mg;

Leptadenia reticulata (Jivanti) 50mg;

Withania somnifera denumit si Ginseng indian are capacitatea de adaptogen, ajuta la tonifierea generală și la obținerea de performanțe mentale si fizice normale în condiții de stres și oboseală, încetinește îmbătrânirea. Este neuroprotector, fortifică structurile nervoase, îmbunătățește memoria si concentrarea prin menținerea structurii neuronilor, neurotransmițătorilor si sinapselor. Susține funcția cardiacă prin creșterea forței de contracție și menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Induce starea de relaxare, reduce stresul psihic care poate declanșa hipertensiune arterială, insomnie, oboseală, creșterea glicemiei și colesterolului, slăbirea musculaturii, îmbătrânirea prematură. Susține sistemul antioxidant endogen si sistemul imunitar, crescând rezistența și capacitatea organismul de adaptare la condițiile de mediu.

Allium sativum cunoscut ca si Usturoi, acesta normalizeaza tensiunea arteriala prin efectul vasodilatator și prin creșterea eliminării apei din organism. Ajuta la revigorarea sistemului imunitar si la eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant). Intărește potențialul antioxidant sanguin si imbunătățește profilul lipidic din sânge. Reduce durerile artritice fiind un bun antiinflamator.

Tribulus terrestris cunoscut ca si Colții babei, scade tensiunea arterială,  susține circulația sanguină, și este protector cardiac și coronarian. Este un diuretic eficient scăzând retenția de lichide. Tribulus terrestris reduce concentrația lipidelor serice.

Leptadenia reticulata cu efect tonic general, antifungic si antimicrobian. Scade ritmul și puterea de contracție a inimii și astfel scade tensiunea arterială pe termen lung.

Prezentare: 100 tablete

6423359000547

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.