CardioKare 60 capsule

CardioKare, 60 capsule, Heshoutang

CardioKare este un supliment alimentar cu o combinatie unica, iti ofera o viata lipsita de probleme cardiace. CardioKare prospect: este un produs realizat dupa o formula complexa din medicina traditionala chinezeasc. CardioKare beneficii: Ajuta la scaderea trigliceridelor, colesterolului si la inlaturarea ateroscleorzei si trombozelor.

66,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

CardioKare, 60 capsule, Heshoutang

Este un supliment alimentar cu o combinatie unica - CardioKare. Cardiokare iti ofera o viata lipsita de probleme cardiace. 

CardioKare prospect:

CardioKare este un produs realizat dupa o formula complexa din medicina traditionala chinezeasca, folosita de peste 800 de ani de doctorii din instututiile medicale din China, pentru problemele cardiovasculare. 

CardioKare beneficii:

Ajuta la scaderea trigliceridelor, colesterolului si la inlaturarea ateroscleorzei si trombozelor. Nivelul tensiunii arteriale va fi normalizat treptat . Reface elasticitatea vaselor sange Imbunatateste metabolismul rinichilor Ajuta la eliminarea durerilor din piept si favorizeaza circulatia sangelui Inlatura starea de slabiciune si oboseala continua

Compozitie CardioKare:

CardioKar este compus din :

Salvia Miltiorrhiza 100mg

Gynostemma Pentaphyllum 200 mg

Momordica Charantia 50 mg

Semen Cassiae 100 mg

Siratia Grosvenorii 50 mg

Se administreaza impreuna cu tratamentul prescris de medic (4 capsule pe zi, minim 3 luni).

Se administreaza impreuna cu RenoNature si inlatura cauzele osteoporozei. 

CardioKare contine 60 de capsule.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: