CardioKare 60 capsule

CardioKare 60 capsule

CardioKareEste un supliment alimentar cu o combinatie unica - CardioKare. Cardiokare iti ofera o viata lipsita de probleme cardiace. CardioKare prospect: CardioKare este un produs realizat dupa o formula complexa din medicina traditionala chinezeasca, folosita de peste 800 de ani de doctorii din instututiile medicale din China, pentru problemele cardiovasculare. CardioKare beneficii: Ajuta la scaderea trigliceridelor, colesterolului si la inlaturarea ateroscleorzei si trombozelor. Nivelul tensiunii arteriale va fi normalizat treptat. Reface elasticitatea vaselor sangeImbunatateste metabolismul rinichilorAjuta la eliminarea durerilor din piept si favorizeaza circulatia sangeluiInlatura starea de slabiciune si oboseala continua Compozitie CardioKare: CardioKar este compus din :

59,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

CardioKare

Este un supliment alimentar cu o combinatie unica - CardioKare. Cardiokare iti ofera o viata lipsita de probleme cardiace. 

CardioKare prospect:

CardioKare este un produs realizat dupa o formula complexa din medicina traditionala chinezeasca, folosita de peste 800 de ani de doctorii din instututiile medicale din China, pentru problemele cardiovasculare. 

CardioKare beneficii:

Ajuta la scaderea trigliceridelor, colesterolului si la inlaturarea ateroscleorzei si trombozelor. Nivelul tensiunii arteriale va fi normalizat treptat . Reface elasticitatea vaselor sange Imbunatateste metabolismul rinichilor Ajuta la eliminarea durerilor din piept si favorizeaza circulatia sangelui Inlatura starea de slabiciune si oboseala continua

Compozitie CardioKare:

CardioKar este compus din :

Salvia Miltiorrhiza 100mg

Gynostemma Pentaphyllum 200 mg

Momordica Charantia 50 mg

Semen Cassiae 100 mg

Siratia Grosvenorii 50 mg

Se administreaza impreuna cu tratamentul prescris de medic (4 capsule pe zi, minim 3 luni).

Se administreaza impreuna cu RenoNature si inlatura cauzele osteoporozei. 

CardioKare contine 60 de capsule.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.