Coenzima Q10 10mg 30cps Walmark

Coenzima Q10 10mg 30cps Walmark

Comanda Coenzima Q10 10mg 30cps Walmark pentru cresterea capacitatii de efort fizic de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret! Coenzima Q10 prospect: ideal pentru capacitate de efort fizic si randament sporit

34,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

COENZIMA Q10 10mg 30cps WALMARK 

Descriere: COENZIMA Q10 10mg 30cps WALMARK Coenzima Q10 este o substanta care se aseamana structural cu vitaminele K si E, fiind prezenta in toate celulele corpului uman. In cadrul reactiilor biochimice desfasurate in mitocondriile celulare, Coenzima Q10 participa la procesul de obtinere si transfer a energiei cululare. Concentratii maxime de Coenzima Q10 au fost constatate in inima, ficat si in celulele sistemului imunitar, adica in organele cu cerinte energetice maxime, acestea fiind si cele mai sensibile la deficienta acestei substante. In afara de aceasta, Coenzima Q10 poseda propietati antioxidante, prin care apara organismul uman de efectele nocive ale radicalilor liberi. Odata cu inaintarea in varsta, sub influenta efortului fizic sau psihic sau datorita imbolnavirilor, nivelul Coenzimei Q10 scade si deci se recomanda a fi completata dintr-un supliment nutritiv. 

Efecte: 

- Asigura energia necesara pentru activarea ritmica a muschiului cardiac, contribuind la protejarea acestuia;

- Contribuie la imbunatatirea starii generale la persoanele cu probleme cardiace; 

- Creste toleranta la efort; 

- Imbunatateste randamentul miocardului; 

- Influenteaza pozitiv metabolismul;

- Imbunatateste activitatea fizica, creste capacitatea de efort fizic si randamentul. Ameliorarea starii de sanatate se poate observa la 3-4 saptamani de la inceperea administrarii si se mentine 3-4 saptamani dupa incetarea acesteia. 

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi 

Mod de prezentare: Flacon cu 30 capsule COENZIMA Q10 10mg 30cps

 WALMARK Produs: Walmark