Crema de musetel, 20 g, Steaua Divina

Crema de musetel, 20 g, Steaua Divina

Crema de musetel prospect:Proprietati crema de musetel: antiinflamator, calmant, dezinfectant, emolient si cicatrizant, poate fi aplicata ca adjuvant in tratamentul ulcerului varicos, eczemelor, infectiilor pielii, hemoroizilor, aftelor, fisurilor anale, panaritiilor, furunculelor, taieturilor, in zona zoster si impetigo.Crema de musetel ajuta la mentinerea starii de sanatate a pielii dumneavoastra.Crema de musetel are utilizare cosmetica pentru tenuri iritate, ridate, congestionate sau uscate. Crema de musetel este adjuvant in: iritatii si infectii ale pielii, hemoroizi, ulcer varicos, fisurilor anale, zona zoster, impetigo. Ingrediente: Musetel, ulei de floarea-soarelui, ulei volatil de lamaie, rasina, ceara de albine. Contraindicatii: alergie la ingrediente.Mod de utilizare: 

5,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Crema de musetel prospect:

Proprietati crema de musetel: antiinflamator, calmant, dezinfectant, emolient si cicatrizant, poate fi aplicata ca adjuvant in tratamentul ulcerului varicos, eczemelor, infectiilor pielii, hemoroizilor, aftelor, fisurilor anale, panaritiilor, furunculelor, taieturilor, in zona zoster si impetigo. 

Crema de musetel ajuta la mentinerea starii de sanatate a pielii dumneavoastra.

Crema de musetel are utilizare cosmetica pentru tenuri iritate, ridate, congestionate sau uscate. 

Crema de musetel este adjuvant in: iritatii si infectii ale pielii, hemoroizi, ulcer varicos, fisurilor anale, zona zoster, impetigo.

Ingrediente: 

Musetel, ulei de floarea-soarelui, ulei volatil de lamaie, rasina, ceara de albine. 

Contraindicatii: 

alergie la ingrediente. 

Mod de utilizare: 

aplicati locale la nivelul zonelor afectate de 2-3 ori pe zi. 

Prezentare: 

20 g 

Marca: Steaua Divina