Crema Centellin, 40 g, Steaua Divina

Crema Centellin, 40 g, Steaua Divina

Crema Centellin descriere: Se recomanda utilizarea in afectiuni precum varice, hemoroizi, tromboflebite, fragilitate capilara, fisuri anale. Crema Centellin are rol antiinflamator, tonic venos si vasoconstrictor - este indicata pentru buna functionare a sistemului venos. Ingrediente crema Centellin: castan, gotu-kola, ulei de floarea-soarelui, ulei de pachouli si de lamaie, alun, galbenele, hamamelis, rasina, ceara naturala de albine.Crema Centellin mod de utilizare: aplicati local la nivelul zonelor afectate de 2-3 ori pe zi.Contraindicatii Crema Centellin: alergie la ingrediente. Precautii: utilizati pe o portiune mica de piele pentru testare. Prezentare: 40 g Marca: Steaua Divina ...

12,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema Centellin 

Se recomanda utilizarea in afectiuni precum varice, hemoroizi, tromboflebite, fragilitate capilara, fisuri anale. 

Crema Centellin are rol antiinflamator, tonic venos si vasoconstrictor - este indicata pentru buna functionare a sistemului venos. 

Ingrediente crema Centellin: 

castan, gotu-kola, ulei de floarea-soarelui, ulei de pachouli si de lamaie, alun, galbenele, hamamelis, rasina, ceara naturala de albine. 

Crema Centellin mod de utilizare: 

aplicati local la nivelul zonelor afectate de 2-3 ori pe zi. 

Contraindicatii Crema Centellin: 

alergie la ingrediente. 

Precautii: 

utilizati pe o portiune mica de piele pentru testare. 

Prezentare: 

40 g 

Marca: 

Steaua Divina

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.