Dexangio, 30 comprimate, Helcor circulatie periferica

Dexangio, 30 comprimate, Helcor circulatie periferica

Dexangio Tonic venos pentru picioare frumoase. Dexangio ajuta la mentinerea si restabilirea tonusului normal al peretilor vasculari, avand rolul de sustine functionarea normala a venelor, vaselor limfatice si capilarelor.Dexangio aduce urmatoarele beneficii organismului:Combate aparitia varicelor;Inlatura senzatia de picioare grele, umflate;Reduce fragilitatea capilara si semnele cuperozei;Benefic in insuficienta venoasa la nivelul venelor hemoroidale hemoroizi;Ajuta la functionarea normala a venelor;Sustine drenajul limfatic si al capilarelor;Util persoanelor care au senzatia de "picioare grele", umflate, furnicaturi si dureri la nivelul gambelor;Util persoanelor care acuza discomfort in zona anala, hemoroizi (durere locala, mancarime, usturime, iritatie, sangerari). ...

12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Dexangio Tonic venos pentru picioare frumoase.

Dexangio ajuta la mentinerea si restabilirea tonusului normal al peretilor vasculari, avand rolul de sustine functionarea normala a venelor, vaselor limfatice si capilarelor. 

Dexangio aduce urmatoarele beneficii organismului:

Combate aparitia varicelor; Inlatura senzatia de picioare grele, umflate; Reduce fragilitatea capilara si semnele cuperozei; Benefic in insuficienta venoasa la nivelul venelor hemoroidale, hemoroizi; Ajuta la functionarea normala a venelor; Sustine drenajul limfatic si al capilarelor; Util persoanelor care au senzatia de "picioare greleâ", umflate, furnicaturi si dureri la nivelul gambelor; Util persoanelor care acuza discomfort in zona anala hemoroizi (durere locala, mancarime, usturime, iritatie, sangerari). 

Compozitie Dexangio:

Pentru o absorbtie buna si mult mai rapida in organism contine complex cu diosmina si hesperidina din Citrus aurantium. 

Pentru a scadea staza venoasa, pentru a creste rezistenta vasculara si pentru imbunatatirea microcirculatiei si elasticitatii vaselor de sange contine 450 mg de Diosmina micronizata- cu efect tonic venos. 

Pentru imbunatatirea rezistentei si elasticitatii peretilor venelor contine 62.5 mg Hesperidina 

Administrare Dexangio:

de 2 ori pe zi cate 1 comprimat, in timpul meselor. 

Vezi si produsul Crema pentru varice Venifera

S-ar putea sa-ti placa