NeoFitoroid Bio unguent, 40 ml, Aboca

NeoFitoroid Bio unguent, 40 ml, Aboca

NeoFitoroid Bio unguent descriere: NeoFitoroid unguent organic pentru hemoroizi este un dispozitiv medical care amelioreaza durerea, arsurile si mancarimile, protejand in acelasi timp membranele mucoase in cazul hemoroizilor. Recomandat in cazul hemoroizilor interni sau externi, acest dispozitiv medical actioneaza pentru prevenirea situatiilor care pot genera o iritare sau o congestie a zonei anale si peri-anale.Formula sa actioneaza datorita extractului numit Helydol, aloe vera, fragron, uleiuri esentiale si botanice. NeoFitoroid este muco-adeziv, adera la membranele mucoase si formeaza un film cu efect de bariera care protejeaza impotriva agentilor iritanti; NeoFitoroid lubrifiaza, reduce frecarea cu fecale, pentru a proteja iritatia si congestia peri-anala;NeoFitoroid este anti ...

42,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

NeoFitoroid Bio unguent descriere:

NeoFitoroid unguent organic pentru hemoroizi este un dispozitiv medical care amelioreaza durerea, arsurile si mancarimile, protejand in acelasi timp membranele mucoase in cazul hemoroizilor. 

Recomandat in cazul hemoroizilor interni sau externi, acest dispozitiv medical actioneaza pentru prevenirea situatiilor care pot genera o iritare sau o congestie a zonei anale si peri-anale. 

Formula sa actioneaza datorita extractului numit Helydol, aloe vera, fragron, uleiuri esentiale si botanice. NeoFitoroid este muco-adeziv, adera la membranele mucoase si formeaza un film cu efect de bariera care protejeaza impotriva agentilor iritanti; NeoFitoroid lubrifiaza, reduce frecarea cu fecale, pentru a proteja iritatia si congestia peri-anala; NeoFitoroid este antioxidant protejeaza membranele mucoase de radicalii liberi, ameliorand indirect inflamatia. 

Pentru aplicatie externa: aplicati unguentul si masati zona anala si peri-anala. 

Pentru o aplicatie interna: insurubati duza endorectala prevazuta in acest scop pe tub si aplicati produsul. Utilizati dupa spalarea completa a zonei afectate. Tratamentul poate fi repetat de pana la 4 ori pe zi. 

Desurubati duza si clatiti-o cu apa calda si sapun si inchideti tubul de unguent dupa fiecare utilizare. 

Nu creeaza disconfort dupa aplicare. Indicatie : pentru afectiuni hemoroidale. 

Prezentare: 40 ml Marca: Aboca

Fisa tehnica

Aboca