HemoroEasy Gel, 50 g, Glenmark

HemoroEasy Gel, 50 g, Glenmark

HemoroEasy Gel, 50 g, Glenmark HemoroEasy este un produs Glenmark, gel pentru aplicare rectala, indicat ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor.HemoroEasy este un adjuvant pentru tratamentul hemoroizilor, reduce durerea, inflamatia, iritatia si mancarimea sau senzatia de arsura din zona afectata, prevenirea hemoragiilor si infectiilor la nivelul zonei anale, util in cicatrizarea ranilor.Mod de administrare:Se aplica o cantitate suficienta de gel de 1- 3 ori pe zi ( sau cum va prescris medicul ). HemoroEasy pentru aplicarea rectala contine aplicator.Prezentare: 50 g ...

12,65 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

HemoroEasy Gel 

HemoroEasy este un produs Glenmark, gel pentru aplicare rectala, indicat ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor. 

HemoroEasy este un adjuvant pentru tratamentul hemoroizilor, reduce durerea, inflamatia, iritatia si mancarimea sau senzatia de arsura din zona afectata, prevenirea hemoragiilor si infectiilor la nivelul zonei anale, util in cicatrizarea ranilor. 

Mod de administrare: 

Se aplica o cantitate suficienta de gel de 1- 3 ori pe zi ( sau cum va prescris medicul ). 

HemoroEasy pentru aplicarea rectala contine aplicator. 

Prezentare: 50 g 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.