Unguent cu galbenele, 50g, Herbagen

Unguent cu galbenele, 50g, Herbagen

Unguent cu galbenele-Herbagen, efect antiinflamator, antiseptic si cicatrizant, inflamatii, herpes, hemoroiziUnguent cu galbenele este un produs Herbagen,ce are in compozitia sa extractul uleios de galbenele ( Calendula Officinalis) ce confera unguentului efect antiinflamator, antiseptic si cicatrizant, find astfel util in caz de rani, arsuri solare, intepaturi de insecte, iritatii de scutec, piele crapata, inflamatii, herpes, hemoroizi, cicatrici postoperatorii.Prezentare:50 gProducator:Herbagen,Genmar CosmeticsGalbenele,beneficii si proprietati:uz extern:Leac eficient pentru contuzii,piele iritata si inflamata,extirparea bataturilor si atenuarea degeraturilor,contra aparitiei venelor varicoase si adjuvant in tratarea micozelor pielii.Este una dintre dintre cele mai bune plante ....

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Unguent cu galbenele Herbagen

Are efect antiinflamator, antiseptic si cicatrizant, inflamatii, herpes, hemoroizi

Unguent cu galbenele este un produs Herbagen,ce are in compozitia sa extractul uleios de galbenele (Calendula Officinalis) ce confera unguentului efect antiinflamator, antiseptic si cicatrizant, find astfel util in caz de rani, arsuri solare, intepaturi de insecte, iritatii de scutec, piele crapata, inflamatii, herpes, hemoroizi, cicatrici postoperatorii. 

Prezentare:50 g 

Producator:Herbagen,Genmar Cosmetics 

Galbenele,beneficii si proprietati: uz extern: Leac eficient pentru contuzii,piele iritata si inflamata,extirparea bataturilor si atenuarea degeraturilor,contra aparitiei venelor varicoase si adjuvant in tratarea micozelor pielii. Este una dintre dintre cele mai bune plante cicatrizante, de aceea este foatre indicata in ingrijirea ranilor,taieturilor si arsurilor. 

uz intern: Ca decoct regleaza ciclul mentrual si trateaza diferse afectiuni: tuse, raceli, colite, hepatite, ulcer gastric ect.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa