Hemoroplant, 120 tablete, Ayurmed
La reducere!

Hemoroplant, 120 tablete, Ayurmed

HEMOROPLANT este un supliment alimentar ce conține plante ayurvedice care ajuta la circulației sângelui la nivelul sistemului venos rectal si menținerea integrității pereților vasculari.

62,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Hemoroplant, 120 tablete, Ayurmed [hemoroizi]

HEMOROPLANT este un supliment alimentar ce conține plante ayurvedice care ajuta la circulației sângelui la nivelul sistemului venos rectal si menținerea integrității pereților vasculari.

Complexul de substanţe din HEMOROPLANT ajuta la reducerea disconfortului datorat deformării venelor varicoase rectale interne și externe si la procesul de refacere naturală a venelor si țesutului din zona ano-rectală. Suplimentul contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal, unei flore intestinale echilibrate, reglează consistența scaunului și ajuta la detoxifierea naturală a colonului. Susține absorbţia substanțelor nutritive din tubul digestiv, apetitul și contribuie la menținerea funcţiilor fiziologice ale ficatului și vitalitatea întregului organism. Menţine funcționarea normală a sistemului digestiv. 

HEMOROPLANT tablete ajuta la

reducerea disconfortului datorat deformarii venelor varicoase rectale interne și externe Hemoroizi;

susținerea procesului de refacere naturala a tesutului si venelor din zona ano-rectala;

mentinerea unei flore intestinale echilibrate si a unui tranzit intestinal normal

mentine functionarea normala a sistemului digestiv;

sanatatea si vitalitatea intregului organism.

regleaza consistenta scaunului si detoxifierea naturala a colonului;

sustinerea apetitul si absorbtia substantelor nutritive din tubul digestiv contribuind la mentinerea functiilor fiziologice ale ficatului si la

Mod de utilizare: adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la o oră după masă.

Cura durează cel puțin o lună și se poate repeta.

Ingrediente:

Achillea millefolium (Coada șoricelului), pulbere din parți aeriene – 100mg;

Ruscus aculeatus (Ghimpe padureț), pulbere de radacină – 100mg;

Terminalia chebula (Haritaki), pulbere de fructe – 100mg;

Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom – 50mg;

Acacia arabica (Guma acacia), agent încărcare – 50 mg;

Cassia fistula (Amaltas), pulbere de fructe – 50mg;

Cichorium intybus (Cicoare), pulbere de radacină – 50mg;

Ruscus aculeatus (Ghimpe pădureț) este o planta este bogată în flavonoizi antioxidanți, cum ar fi rutina. Ajută la consolidarea pereților capilarelor sporind fluxul de sânge din vene, fiind utilizata în circula­ţia neadecvată a sângelui, integritatea venelor și reduce inflamaţia ţesuturilor si îmbunătăţește tonusul.

Terminalia chebula (Haritaki) – conține acid elagic, acid galic, antrachinone, acizi grași, flavonoide, acizi fenolici. Este un astringent natural si laxativ natural, ce reduce balonarea, normalizează tranzitul intestinal și durerile abdominale asociate. Regleaza frecvența scaunelor, elimina toxinele existente în colon si purifică organismul pe cale naturală.

Achillea millefolium (Coada șoricelului) - prin conținutul de ulei volatil, planta are efect de calmant intestinal si gastric. Este decongestiv hemoroidal, antispasmo­dic si antiinflamator, al căilor biliare. Reduce pro­ce­sul inflamator, ușurează cicatrizarea si susține strângerea țesuturilor. Are proprie­tăți cicatrizante si hemostatice.

Curcuma longa (Turmeric) – conține curcumin cu acțiu­ne antioxidantă, reduce peroxi­darea lipidică, normalizează nivelul fibrinoge­nului, reduce agregarea placheta­ră. Contribuie la detoxifierea organismului si curcumina are acțiune antiinflamatoare nes­te­roidiană.

Cichorium intybus (Cicoare) – conține inulină, un grup de oligozaharide ce ajută la stabilizarea florei intestinale, fiind indicată în digestie lentă, constipație, flatulență. Menține nivelul trigliceridelor și colesterolului.  

Cassia fistula (Amaltas) – fiind un bun laxativ, contribuie la stimularea directă a peristaltismului intestinal,  diminuează durerile colice și disconfortul provocat de prezența hemoroizilor.

Prezentare: 120 tablete

6423359000684

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.