Anti Hemo, 60 capsule, Indian Herbal

Anti Hemo, 60 capsule, Indian Herbal

Reduce inflamatia locala si sangerarea ajutand la eliminarea mancarimilor, senzatiei de disconfort si durerii asociata cu boala hemoroidala.Anti Hemo ajuta la grabirea procesului de vindecare si ajuta la refacerea vaselor de sange precum venel si capilare.

47,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Indian Herbal, Anti Hemo, 60 capsule

Anti Hemo capsule reduce inflamatia locala si sangerarea ajutand la eliminarea mancarimilor, senzatiei de disconfort si durerii asociata cu boala hemoroidala. 

Anti Hemo ajuta la grabirea procesului de vindecare si ajuta la refacerea vaselor de sange precum venel si capilare. 

Daca este administrat in mod regulat, produsul Anti Hemo sustine buna functionare proceselor metabolice rezponsabile de sanatatea sistemului vascular. 

Elimina stazele sanguie si grabeste vindecarea tesuturilor prin imbunatatirea circulatiei sangelui din zona ano-rectala. 

Se recomanda folosirea produsului impreuna cu Dizolax, deoarece constipatia este principala cauza a hemoroizilor. 

Anti Hemo indicatii: 

Vene varicoase si hemoroizi. 

Ingrediente: 

Piper nigrum, Amorphophallus campanulatus, Zingiber officinale, Plumbago zeylanica. 

Administrare: 

de 3 ori pe zi / 1-2 capsule. 

Prezentare: 

60 de capsule 

Marca: 

Indian Herbal

6422289002027

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa