Crema tip balsam marul lupului, galbenele si arnica, 100 g, Dorel Plant

Crema tip balsam marul lupului, galbenele si arnica, 100 g, Dorel Plant

Crema tip balsam marul lupului, galbenele si arnica descriere:Crema este obtinuta din extracte naturale prin combinarea florilor de Galbenele (Calendula Officinalis), Marul Lupului (Arstochia clematitis) si a florilor de Arnica (Arnica montana) pe suport de ceara apicola si grasime animala.Crema are rezultate foarte bune pentru afectiunie precum: ulcer varicos, hemoroizi externi, eczeme uscate si umede, psoriazis, crapaturi in calcaie, pitiriazis, bataturi, ciuperci, epididimita, varicocel, rani cu ulceratii, etc.In caz de afectiuni ca psoriazis, eczeme umede, pitiriazis, rani cu ulcerratii, epdidimita, ciuperci se va tampona zona afectat cu Tinctura de Marul Lupului si apoi se va unge cu crema. Este idicat sa urmati acest tratament de cel putin 2 ori pe zi.In cazul hemoroizilor ...

14,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema tip balsam marul lupului, galbenele si arnica 

Crema este obtinuta din extracte naturale prin combinarea florilor de Galbenele (Calendula Officinalis), Marul Lupului (Arstochia clematitis) si a florilor de Arnica (Arnica montana) pe suport de ceara apicola si grasime animala. 

Crema are rezultate foarte bune pentru afectiunie precum: ulcer varicos, hemoroizi externi, eczeme uscate si umede, psoriazis, crapaturi in calcaie, pitiriazis, bataturi, ciuperci, epididimita, varicocel, rani cu ulceratii, etc. 

In caz de afectiuni ca psoriazis, eczeme umede, pitiriazis, rani cu ulcerratii, epdidimita, ciuperci se va tampona zona afectat cu Tinctura de Marul Lupului si apoi se va unge cu crema. 

Este idicat sa urmati acest tratament de cel putin 2 ori pe zi. 

In cazul hemoroizilor se recomanda bai de sezut cu ceai de Marul Lupului plus la care se adauga 3-4 linguri tinctura de Marul Lupului, se sterge zona cu un proscop si se aplica crema in strat subtire. 

Aceasta procedura trebuie aplicata dimineata, seara inainte de culcare si dupa fiecare scaun. 

In cazul ulcerului varicos se recomanda aplicarea cremei in jurul ranii. 

Nu folositi direct pe rana! 

Crema se va aplica de 2-3 ori pe zi in strat fin pentru bataturi, crapaturi in calcaie, varicocel, eczeme uscate. 

Prezentare: 

100 g 

Marca: 

Dorel Plant

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.