Hemoroeasy, 60 comprimate, Glenmark

Hemoroeasy, 60 comprimate, Glenmark

Hemoroeasy, 60 comprimate, Glenmark HemoroEasy comprimate este un produs Glenmark benefic in reducerea riscului de aparitie a hemoroizilor, impotriva simptomelor din boala hemoroidala. Hemoroeasy comprimate compozitie:Diosmina 450 mgHesperidina 50 mgAdministrare Doze:Impotriva simptomelor din boala hemoroidala, in cazuri acute, se recomanda cate doua comprimate de trei ori pe zi timp de patru zile, dupa care cate 2 comprimate de doua ori pe zi timp de trei zile. Tratamentul se poate continua timp de doua luni cate un comprimat de doua ori pe zi. HemoroEasy comprimate se inghit cu multa apa. Precautii si Atentionari:A nu se depasi doza recomandata. A nu se utiliza de persoanele alergice la ingredientele din produs.A nu se utiliza in timpul sarcinii si alaptarii. Prezentar

31,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Hemoroeasy

HemoroEasy comprimate este un produs Glenmark benefic in reducerea riscului de aparitie a hemoroizilor, impotriva simptomelor din boala hemoroidala. 

Hemoroeasy comprimate compozitie

  • Diosmina 450 mg 
  • Hesperidina 50 mg

Administrare Doze: 

Impotriva simptomelor din boala hemoroidala, in cazuri acute, se recomanda cate doua comprimate de trei ori pe zi timp de patru zile, dupa care cate 2 comprimate de doua ori pe zi timp de trei zile. 

Tratamentul se poate continua timp de doua luni cate un comprimat de doua ori pe zi. 

HemoroEasy comprimate se inghit cu multa apa. 

Precautii si Atentionari: 

A nu se depasi doza recomandata. 

A nu se utiliza de persoanele alergice la ingredientele din produs. 

A nu se utiliza in timpul sarcinii si alaptarii. 

Prezentare: 60 comprimate

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.