NeoFitoroid Bio unguent, 40 ml, Aboca
La reducere!

NeoFitoroid Bio unguent, 40 ml, Aboca

NeoFitoroid Bio unguent descriere: NeoFitoroid unguent organic pentru hemoroizi este un dispozitiv medical care amelioreaza durerea, arsurile si mancarimile, protejand in acelasi timp membranele mucoase in cazul hemoroizilor. Recomandat in cazul hemoroizilor interni sau externi, acest dispozitiv medical actioneaza pentru prevenirea situatiilor care pot genera o iritare sau o congestie a zonei anale si peri-anale.Formula sa actioneaza datorita extractului numit Helydol, aloe vera, fragron, uleiuri esentiale si botanice. NeoFitoroid este muco-adeziv, adera la membranele mucoase si formeaza un film cu efect de bariera care protejeaza impotriva agentilor iritanti; NeoFitoroid lubrifiaza, reduce frecarea cu fecale, pentru a proteja iritatia si congestia peri-anala;NeoFitoroid este anti ...

42,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

NeoFitoroid Bio unguent, 40 ml, Aboca

NeoFitoroid unguent organic pentru hemoroizi este un dispozitiv medical care amelioreaza durerea, arsurile si mancarimile, protejand in acelasi timp membranele mucoase in cazul hemoroizilor. 

Recomandat in cazul hemoroizilor interni sau externi, acest dispozitiv medical actioneaza pentru prevenirea situatiilor care pot genera o iritare sau o congestie a zonei anale si peri-anale.

Indicatii: pentru afectiuni hemoroidale. 

Formula sa actioneaza datorita extractului numit Helydol, aloe vera, fragron, uleiuri esentiale si botanice. NeoFitoroid este muco-adeziv, adera la membranele mucoase si formeaza un film cu efect de bariera care protejeaza impotriva agentilor iritanti; NeoFitoroid lubrifiaza, reduce frecarea cu fecale, pentru a proteja iritatia si congestia peri-anala; NeoFitoroid este antioxidant protejeaza membranele mucoase de radicalii liberi, ameliorand indirect inflamatia.

Mod de administrare NeoFitoroid unguent:

Pentru aplicatie externa: aplicati unguentul si masati zona anala si peri-anala. 

Pentru o aplicatie interna: insurubati duza endorectala prevazuta in acest scop pe tub si aplicati produsul. Utilizati dupa spalarea completa a zonei afectate. Tratamentul poate fi repetat de pana la 4 ori pe zi. 

Desurubati duza si clatiti-o cu apa calda si sapun si inchideti tubul de unguent dupa fiecare utilizare. 

Nu creeaza disconfort dupa aplicare.

Prezentare: 40 ml Marca: Aboca

Data ultimei actualizari: 20-04-2022 

Aboca
8032472008378

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.