GLUCOMETRU,APARAT DE MONITORIZARE A GLICEMIEI BIONIME GM 100

Glucometru, Aparat de monitorizare a glicemiei BIONIME GM 100

115,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Glucometru, Aparat de monitorizare a glicemiei BIONIME GM 100

Aparat de monitorizare a glicemiei, masoara rapid si sigur concentratia de glucoza in sangele uman

Trusa contine: Glucometru fara card de codare, Flacon cu 10 teste de glicemie. Plic cu 10 lancete ( ace ) sterile, Dispozitiv de intepare, Dispozitiv suplimentar de intepare pentru prelevarea sangelui din zone alternative, Cutie de plastic pentru depozitare si transport. Glucometru caracteristici: Necesita o picatura de sange de 1,4 μl pentru testare Masurare rapida in doar opt secunde, Capacitate memorie : 150 masurari cu data si ora cu posibilitatea calcularii mediei glicemiei pentru 7,14, 30, si 90 de zile;

Deconectare automata dupa 3 minute de inactivitate;

Precizie demonstrata;

Simpla utilizare doar cu un singur buton;

Termen de garantie: 5 ani. Producator:Bionime

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.