Pe samdistributionro gasiti produse si tratamente naturiste diverse,Cosmetice onlineFarmec,GH3 MEN balsam dupa ras

Pe samdistribution.ro gasiti:produse si tratamente naturiste diverse,Cosmetice online-Farmec,GH3 MEN-balsam dupa rasFarmec-ingrijire ten,Balsam dupa ras,non-gras,ce se absoarbe rapid in piele.pentru o piele catifelata si neteda.Bisabololul alaturi de sootex actioneaza in profunzime, calmeaza imediat pielea dupa barbierit, ajuta la accelerarea procesului natural de vindecare al pielii. Aquaxylul imbunatateste functia de bariera a pielii in timp ce creste si continutul epidermal de apa, contribuind la hidratarea pielii, iar vitamina E asigura o actiune antioxidanta, neutralizand radicalii liberi. Fiind o formulare fara alcool, balsamul, previne aparitia iritatiilor.Balsamul se aplica dupa ce s-a folosit in prealabil Spuma de ras, pe obraji si gat si se maseaza usor pana la absorbti ...
16,75 RON
cu TVA
 Ultimele produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Pe samdistribution.ro gasiti:produse si tratamente naturiste diverse,Cosmetice online-Farmec,GH3 MEN-balsam dupa ras
Farmec-ingrijire ten,Balsam dupa ras,non-gras,ce se absoarbe rapid in piele.pentru o piele catifelata si neteda.
Bisabololul alaturi de sootex actioneaza in profunzime, calmeaza imediat pielea dupa barbierit, ajuta la accelerarea procesului natural de vindecare al pielii.
Aquaxylul imbunatateste functia de bariera a pielii in timp ce creste si continutul epidermal de apa, contribuind la hidratarea pielii, iar vitamina E asigura o actiune antioxidanta, neutralizand radicalii liberi. Fiind o formulare fara alcool, balsamul, previne aparitia iritatiilor.
Balsamul se aplica dupa ce s-a folosit in prealabil Spuma de ras, pe obraji si gat si se maseaza usor pana la absorbtia lui.
Prezentare: 50 ml Producator: Farmec

Fisa tehnica