Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze  Hofigal

Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze Hofigal

Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - HofigalDescriere: Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de arin negru (Alnus glutinosa). Contine alcool etilic 45% vol.Despre produs: Are o actiune tonifianta, vasoprotectoare, stimulatoare a sistemului vascular arterial cerebral si coronarian (determina ameliorarea circulatiei la nivel cerebral si miocardic), antiinflamatorie, antitrombotica. Poate fi utilizat cu efecte benefice ca :Remediu pentru ameliorarea circulatiei cerebrale si miocardice, asociattratamentului complex din insuficienta vasculara arteriala si venoasa(insuficienta coronariana, coronarite, arterite obstructive si tromboflebite); in sechel ...
12,90 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal

Descriere: Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal
Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de arin negru (Alnus glutinosa). Contine alcool etilic 45% vol.
Despre produs: Are o actiune tonifianta, vasoprotectoare, stimulatoare a sistemului vascular arterial cerebral si coronarian (determina ameliorarea circulatiei la nivel cerebral si miocardic), antiinflamatorie, antitrombotica. Poate fi utilizat cu efecte benefice ca : Remediu pentru ameliorarea circulatiei cerebrale si miocardice, asociat tratamentului complex din insuficienta vasculara arteriala si venoasa (insuficienta coronariana, coronarite, arterite obstructive si tromboflebite); in sechele dupa infarct miocardic; in sechele ale hemoragiilor cerebrale cu si fara ramolisment cerebral; in angioscleroza cerebrala la batrani; in scleroza cerebrala; in vasculopatie diabetica; in cefalee vasomotorie; in tulburari circulatorii cerebrale si de memorie. De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca adjuvant in tratamentul proceselor inflamatorii cu tendinta la cronicizare (rino-sinuzite, otite, bronsite, peritonite, colecistite, cistopielite, gastrite, osteomielite); alergii de diferite cauze (alimente, conservanti, aditivi alimentari, medicamente, plante). Mod de administrare:
1 monodoza de 1,5 ml de 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale.
ÃŽn crizele de cefalee cate 1 monodoza de 1,5 ml diluata in putina apa, la 4 - 6 ore.
Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
ÃŽn functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in cefalee vasomotorie, hemicranie cu coacazul negru si macesul; in urticarie acuta si cronica de diferite cauze cu coacazul negru si porumbarul; in stomatita aftoasa, gingivite cu afinul).
Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal
Producator: Hofigal


Fisa tehnica

Hofigal